گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

واکنش بایدن به درخواست بنت برای عدم احیای برجام

همزمان با دیدار «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مقام‌های آمریکایی و ارائه برنامه‌های ضد ایرانی، یک مقام دولت واشنگتن اما از پیگیری مسیر دیپلماتیک با ایران می‌گوید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 26
کد خبر: ۹۹۸۶۹

یک مقام دولتی واشنگتن خبر داد که رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، درباره از کنترل خارج‌شدن ایران بعد از خروج دولت قبلی کاخ سفید از توافق هسته‌ای صحبت خواهد کرد.

 

خبرگزاری «رویترز» بامداد پنجشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «واشنگتن همچنان متعهد به مسیر دیپلماتیک با ایران است که البته در صورت شکست این مسیر، راه‌های دیگری نیز وجود دارد».

 

این مقام آمریکایی که خواست نام یا سمتش فاش نشود، به رویترز گفت: «[جو] بایدن (رئیس‌جمهور آمریکا) با بنت درباره نگرانی‌ها حول از کنترل خارج‌شدن ایران در پی خروج [دونالد] ترامپ از توافق هسته‌ای، صحبت خواهد کرد».

 

وی توضیح داد که بایدن به بنت می‌گوید که آمریکا نیز نگرانی‌های اسرائیل درخصوص تسریع برنامه هسته‌ای ایران را دارد اما از سوی دیگر، فعلا به دیپلماسی با تهران متعهد است.

 

بر اساس این گزارش، مقام مذکور در جمع خبرنگاران در مورد اولین دیدار چهره‌به‌چهره بایدن و بنت گفت: «از زمان خروج دولت قبلی آمریکا از توافق هسته‌ای ایران، برنامه هسته‌ای این کشور به طور چشمگیری از کنترل خارج شده و هفته به هفته سرعت می‌گیرد. ایران اکنون دارای سانتریفیوژها و ذخایر اورانیوم و فناوری پیشرفته‌تری است به طوری که زمان گریز هسته‌ای در حال حاضر به چند ماه رسیده است».

 

به نوشته رویترز، وی با بیان اینکه کاخ سفید به‌طور فزاینده‌ای از فعالیت‌های هسته‌ای ایران نگران است، تاکید کرد بایدن هرگونه درخواست بنت برای توقف اقدامات دولت آمریکا جهت احیای توافق هسته‌ای را رد می‌کند.

 

این در حالی است که پیشتر، تعدادی از فرماندهان و ژنرال‌های ارشد رژیم صهیونیستی به نخست‌وزیر خود توصیه کرده بودند از ماجرای افغانستان و عقب‌نشینی آمریکا در برابر طالبان درس بگیرد و در وابستگی به هژمونی آمریکا بازنگری کند. /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار