واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

ادعای خبرنگار آمریکایی درباره نامه‌نگاری آژانس اتمی با ایران

خبرگزاری رویترز اخیراً مدعی شد که گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران را رویت کرده و در این گزارش آمده که ایران غنی‌سازی ۶۰ درصد خود را افزایش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 24
کد خبر: ۹۹۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرنگار روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» مدعی شده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نامه‌ای به ایران خواستار دسترسی به سایت‌ها برای اطمینان از تداوم عملکرد تجهیزات نظارتی این نهاد شده است.

 

«لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در توییتی مدعی شده «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نامه‌ هفته گذشته خود به ایران خواستار دسترسی به سایت‌های ایران در این هفته برای به روز رسانی کارت‌های حافظه (دوربین‌ها) و امثال آن به منظور اطمینان از تداوم عملکرد تجهیزات نظارتی این نهاد شده است.»

 

او در ادامه نوشت ایران هنوز پاسخ نامه آژانس اتمی را نداده است.

 

خبرگزاری رویترز اخیراً مدعی شد که گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران را رویت کرده و در این گزارش آمده که ایران غنی‌سازی ۶۰ درصد خود را افزایش داده است.

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش از آن نیز در گزارشی که رویترز مدعی رویت آن بود، مدعی شد ایران اقدام به تولید ۲۰۰ گرم اورانیوم فلزی با غنای ۲۰ درصد کرده است.

 

آژانس اتمی، اقدام ایران را سومین گام از برنامه چهار مرحله‌ای آن دانسته است. چهارمین گام، تولید صفحه سوخت رآکتور است. (جزئیات بیشتر)

 

ایران اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را بر مبنای بند ۲۶ برجام متوقف کرده اما در چارچوب پادمانی همچنان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری می‌کند./فارس

ارسال نظر