زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

اعلام آمادگی دستگاه قضا برای همکاری با دولت جدید

اعلام آمادگی دستگاه قضا برای همکاری با دولت جدید رئیس قوه قضاییه طی پیامی خطاب به رئیس جمهوری، ضمن تبریک اعطای بالاترین رأی اعتماد به بیشترین وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، برای تکمیل حلقه همگرایی قوا در دوره تحول و همکاری کامل با دولت، اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 26
کد خبر: ۹۹۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در متن پیام حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای خطاب به سید ابراهیم رئیسی آمده است: همگرایی نمایندگان ملت سرافراز با دولت مردمی جنابعالی در اعطای رای اعتماد به وزیران پیشنهادی، نمادی بارز از تعامل قوا با انگیزه ایجاد تحول مورد انتظار مردم در دستگاه اجرایی و نهادهای دولتی است.

 

اینجانب ضمن اعلام آمادگی دستگاه قضایی برای تکمیل حلقه همگرایی قوا در دوره تحول و همکاری کامل با دولت سیزدهم، اعطای بالاترین رای اعتماد به وزرای پیشنهادی جنابعالی را تبریک گفته و این رخداد مبارک را به عنوان طلیعه تحول در بهبود شرایط معیشت، سلامت مردم و مبارزه جدی با بسترها و گلوگاه‌های فساد، به فال نیک میگیرم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار