نیرو‌های نظامی آلمان در عراق می‌مانند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

نیرو‌های نظامی آلمان در عراق می‌مانند

دولت آلمان اعلام کرد ماموریت نیروهای نظامی خود برای آنچه مبارزه با داعش در عراق خوانده را برای مدت یکسال تمدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آلمان تصمیم گرفت ماموریت نظامیان آلمانی در عراق را که در چارچوب نیرو‌های ناتو فعالیت می‌کنند، برای یک سال دیگر تمدید کند.

ادعا می‌شود این نیرو‌ها در چارچوب فعالیت‌های آموزشی و مستشاری ناتو در عراق حضور دارند.

قرار است روز ۲۱ ماه جاری، پارلمان آلمان به قطعنامه تمدید حضور این نیرو‌ها تا اکتبر ۲۰۲۳ رای دهد. در ۱۲ ژانویه ۲۰۲۲، دولت آلمان از تمدید حضور نظامی و مستشاری نیرو‌های آلمانی در عراق تا پایان اکتبر خبر داده بود.

این دستور که باید توسط پارلمان آلمان تصویب شود، به دولت برلین اجازه می‌دهد تا ۵۰۰ سرباز را تا ۳۱ اکتبر سال آینده میلادی در عراق مستقر کند.

عملیات‌های این کشور در عراق شامل سوخت‌گیری در هوا، حمل‌ونقل هوایی، نظارت هوایی و مشارکت در پرواز‌های ناتو، علاوه بر ارتقای توانمندی‌های ارتش و نیرو‌های امنیتی عراق و آموزش آن هاست.

خبرگزاری آلمان همچنین گزارش داد که پس از اینکه برلین در مارس ۲۰۲۰ به عملیات هوایی نظامی خود در سوریه پایان داد، نیرو‌های آلمانی همچنان از یک پایگاه تدارکاتی در اردن استفاده می‌کنند.

براساس توافق انجام شده میان دولت‌های آمریکا و عراق، نظامیان آمریکایی باید تا پایان سال میلادی (۲۰۲۱) خاک عراق را ترک می‌کردند. اما به رغم آغاز سال ۲۰۲۲ نظامیان آمریکایی تا حدودی حضور خود را در این کشور حفظ کرده و به بهانه آموزش نظامی و مستشاری از خروج کامل خودداری می‌کنند.

پارلمان عراق در سال ۲۰۲۰ پس از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان او در فرودگاه بغداد به دست آمریکایی ها، قانونی را تصویب کردند و خواستار خروج نظامیان آمریکایی از عراق شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده