بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا-راهبرد معاصر
مخبر: فرصت خوبی برای توسعه روابط ایران و چین وجود دارد ادای احترام 90 تن از سران و مقامات کشورها و سازمان‌های منطقه‌ای به مقام رئیس جمهور شهید و همراهان حضور رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی امیر سرتیپ هادیان: یک تیم مجرب مشغول بررسی حادثه بالگرد رئیس‌جمهور و همراهان هستند بیانیه پایانی ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اختتامیه ششمین دوره «مجلس خبرگان رهبری» آغاز شد تشییع پیکر شهدای کادر پرواز شهادت در پایگاه یکم شکاری ارتش رهبر انقلاب در دیدار «رئیس مجلس لبنان»: ملت ایران از حادثه تلخ اخیر به عنوان یک فرصت استفاده خواهد کرد رهبر انقلاب در دیدار «رئیس جمهور تونس»: همدلی‌های کنونی میان ایران و تونس باید تبدیل به همکاری‌های میدانی شود امیر قطر با رهبر انقلاب دیدار کرد رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر پاکستان: سفر اخیر آقای رئیسی به پاکستان می‌تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد «علی باقری کنی» سرپرست وزارت امور خارجه شد رئیس اقلیم کردستان عراق وارد تهران شد وزیر خارجه مصر: خواستار تقویت روابط با ایران هستیم حسینی‌پور سرپرست معاونت امور مجلس رئیس‌‎جمهور شد

بررسی وضعیت شرکت هفت‌تپه در نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

نشست کمیسیون شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست دبیر شورا با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، یکصد و چهل و ششمین نشست کمیسیون شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست محسن رضایی دبیر شورا و با حضور مسئولان دستگاه‌های ذیربط با موضوع «ساماندهی وضعیت سهامداران شرکت هفت تپه» برگزار شد.

 

در این نشست، مشکلات مربوط به واگذاری مستقیم سهام شرکت هفت تپه به دو بانک صادرات و ملی با توجه به زیان انباشته این شرکت مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی برای مدیریت چالش های موجود و احیای شرکت مذکور مطرح گردید.

 

محسن رضایی، دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در نهایت ضمن بررسی راهکارهای پیشنهادی، با اشاره به اینکه این شورا در مسائلی که در درون قوا قابل حل است ورود نمی‌کند، بر تعامل سهامداران شرکت هفت تپه و شرکت ملی توسعه نیشکر جهت پیگیری اقدامات لازم و ارسال گزارش پیشرفت کار به دبیرخانه شورا تاکید کرد.

 

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین واحد نیشکری کشور در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان این مجموعه صنعتی-کشاورزی با بحران کارگری و تولیدی رو به رو شد.

 

با صدور حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید و این واحد تولیدی بار دیگر به دولت بازگردانده شد.


پس از این واگذاری در دولت سیزدهم، عملیات تعمیر اساسی و بازسازی و نوسازی انجام و این شرکت پر قدمت دوباره به چرخه تولید بازگشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار