تحلیل وبگاه نظامی از توان دفاعی «سامانه موشکی مهران»-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

تحلیل وبگاه نظامی از توان دفاعی «سامانه موشکی مهران»

یک وبگاه تحلیلی نظامی روز دوشنبه نوشت، سامانه موشکی مهران دفاعی قوی برابر انواع تهدیدات هوایی و چالش‌ اساسی برای جنگنده‌های «اف-۳۵ آی» رژیم صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر. یک وبگاه تحلیلی روز دوشنبه با اشاره به دستاوردهای صنایع دفاعی ایران نوشت، ایران اینک مجموعه متنوعی از موشک‌های سطح به هوا (سام) در اختیار دارد و چالشی برای هرگونه تهدید هوایی هستند.

 

وبگاه «آرمی ریکاگنیشن» روز دوشنبه در تحلیلی نوشت، ایران روز یکشنبه در نمایشگاه هوافضا مجموعه‌ای از فناوری‌های پیشرفته دفاعی رونمایی کرد. در این میان موشک هایپرسونیک «فتاح-2» و سامانه پدافند متحرک تا حدودی مرموز «مهران» خودنمایی ‌کردند که نقطه‌ای مهم در توان دفاعی ایران است.

 

بر اساس این گزارش، در حالیکه جزئیات کمی درباره موشک مهران منتشر شده است، این سامانه موشکی دوربرد زمین به هوا با ظرفیت حمل چهار موشک است. برد اعلام شده 320 کیلومتری این موشک از پیشرفت قابل توجهی نسبت به سامانه «باور-373» دار. باور-373 که قادر به درگیر شدن با هواپیماهای پیشرفته غربی است. باور-373 پیشرفته‌تر از سامانه «اس-300» روسی است.

 

علیرغم اطلاعات محدود موجود در مورد موشک مهران اعتقاد بر این است که این موشک دفاعی قوی برابر انواع تهدیدات هوایی است و به طور بالقوه قابلیت‌های شناسایی و درگیری پیشرفته‌ای را ارائه می‌دهد. این سامانه می‌تواند چالش‌ اساسی برای جنگنده‌های «اف-۳۵ آی» رژیم اسرائیل در منطقه ایجاد کند. تنها ۴ کشور جهان از جمله ایران فناوری تسلیحات هایپرسونیک را در اختیار دارند.

 

علاوه بر «مهران»، برنامه‌های ایران برای نوسازی پدافند هوایی خود شامل معرفی رادارهای جدید نظارت هوایی، سامانه‌های موشکی زمین به هوا ، ارتباطات و سامانه‌های شناسایی است.

 

ایران همچنین مجموعه متنوعی از سایر موشک‌های سطح به هوا (سام) از جمله سامانه‌های قدیمی «هاوک» ساخت آمریکا و سامانه‌های ساخت روسیه و چین روسیه را در اختیار دارد. فتاح -۲، موشکی با قابلیت گلاید است که در دسته تسلیحات هایپرسونیک طبقه بندی می‌شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار