ایهود اولمرت: فلسطینی‌ها حق تشکیل کشور مستقل فلسطین را دارند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ایهود اولمرت: فلسطینی‌ها حق تشکیل کشور مستقل فلسطین را دارند

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به حق فلسطینی‌ها برای تعیین سرنوشت خود و همچنین تشکیل کشور فلسطینی اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۱۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در این باره به شبکه خبری سی. ان. ان آمریکا گفت: فلسطینی‌ها باید کشور خود را داشته باشند و از حق تعیین سرنوشت خود استفاده کنند.

این مقام صهیونیست درباره اقدامات وزرای تندروی کابینه رژیم صهیونیستی و تحریک شهرک نشینان به حمله به فلسطینی‌ها در کرانه باختری نیز اظهار داشت: تحریک شهرک نشینان توسط ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی تهدیدی جدی برای اسرائیل محسوب می‌شود.

وی همچنین در انتقاد از عملکرد کابینه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: کابینه نتانیاهو بر پایه گروهی از افراط گرایان تشکیل شده است که معتقدند کرانه باختری باید بخشی از اسرائیل باشد.

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی پیشتر نیز گفته بود که «اسرائیل» باید به سرعت جنگ در غزه را متوقف کرده و اسرای اسرائیلی را بازگرداند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار