در نشست خبری سریال ترور خاموش چه گذشت؟-راهبرد معاصر

در نشست خبری سریال ترور خاموش چه گذشت؟

نشست خبری عوامل سریال ترور خاموش روز گذشته و با حضور کارگردان، تهیه کننده و بازیگران این سریال در سالن اداره کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما برگزار شد. نشست فوق با حواشی و انتقادهایی همراه بود.‎
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست خبری مجموعه «ترور خاموش» با حضور غلامرضا الماسی (مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک)، ابوالفضل صفری (تهیه‌کننده)، احمد معظمی (کارگردان)، پرویز فلاحی‌پور، سپیده خداوردی، رضا مولایی، امیر محمد زند، شایسته ایرانی (بازیگران) و برخی دیگر از عوامل در سالن اداره‌کل روابط عمومی سازمان صداوسیما برگزار شد.

 

ابوالفضل صفری (تهیه‌کننده) در ابتدای این نشست گفت: تاکنون سریال ترور خاموش بازخورد خوبی از مردم گرفته‌ است. باید گفت حتی بیشتر از تصور ما از این سریال استقبال شد. وی افزود: تراب‌نژاد نویسنده مجموعه امروز در این نشست حضور ندارد چون به شدت درگیر نگارش فیلمنامه دیگری است که قرار است من بسازم.

 

صفری در مورد مجموعه ترور خاموش گفت: وقتی تصمیم گرفته شد فیلمی در این کلاس درباره مواد مخدر ساخته شود، جسارتی بود که از سوی تلویزیون شکل گرفت. ابتدا بررسی کردیم و دیدیم اغلب سریال‌ها در حوزه مواد مخدر، درنیامده‌اند و تصمیم گرفتیم این موضوع را به صورت واقعی‌تر بیان کنیم تا مردم با آن ارتباط برقرار کنند. البته می‌دانم ممکن است، کام مخاطب تلخ شود اما این کارها قرار است یک بار در سال ساخته شود و نه اینکه هر روز روی آنتن برود.

 

وی ادامه داد: ترور خاموش تمام زور خود را زد اما واقعا کار سختی بود. ما حتی در همکاری با سازمان‌های کشوری هم مشکل داشتیم و در این راه بسیار اذیت شدیم چراکه قصه تلخی بود اما با همه این تفاسیر سعی کردیم که امید در کار نمایان باشد و اقتدار را هم به خوبی در کار نشان دهیم.

 

تهیه کننده این سریال با تاکید بر اینکه هیچکس در مقابل مواد مخدر نمی‌تواند بایستد و این خانواده است که باید بستری را فراهم کند تا این آسیب‌ها کاهش پیدا کند بیان کرد: این کار سال ۹۵ شروع شد و ما در این سالها سعی کردیم کاری روانه آنتن کنیم که بتواند به خانواده ها آگاهی دهد.

 

وی همچنین درباره سانسور در این سریال بیان کرد: سانسورهایی که انجام شد شاید در کلیت یک قسمت تلخ بود و می‌شد با تعدیل آن را پخش کرد.

 

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما نیز در این باره بیان کرد: ما به معظمی و صفری هم تذکر دادیم که از واژه سانسور استفاده نکنند. چون هر واژه یک بار معنایی با خود دارد. هر کاری بر اساس شرایط موجود و زمان پخش نیاز به اصلاحاتی دارد که انجام می‌شود.

 

الماسی (مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک) در ادامه این نشست اظهار داشت: برای مقوله‌ای مثل سریال همیشه طراحی از سوی تلویزیون وجود دارد ولی اینکه یک اثر چه تاثیری در جامعه می‌گذرد، نه اینجا و نه در هیچ جای دیگر نمی‌توان اثرگذاری آثار نمایشی را مشخص کرد.

 

الماسی با اشاره به اینکه «بحث سریال ترور خاموش پیام جهانی دارد و موضوع مصرف و عدم مصرف مواد مخدر جزئی‌ترین موضوع این سریال است و در پایان پیام اصلی این سریال مشخص می‌شود» گفت: طراحی این سریال بیش از دو سال به طول انجامید و ما لزوما نمی‌دانستیم که سریال چند قسمت است. تحلیل پرداختن به موضوع مواد مخدر را باید در رنگ‌آمیزی کلی تلویزیون دید.

 

پرویز فلاحی‌پور نیز بیان کرد: یکی از نقدهای من به این کار موضوع، هوش پلیس است. چون همانقدر که پلیس باهوش است، باید طرف مقابل هم باهوش باشد و این نقد به کار را کاملا قبول داریم.

 

من به شخصه ۱۰۰ درصد از بازی خود راضی نیستم، ولی واکنش‌ها نسبت به مجموعه خیلی خوب بود. در ترور خاموش تمام تلاش خود را کردم که به لحاظ تحقیقی کار متفاوتی ارائه دهم و مثل کارهای قبلی نباشد. چراکه معتقدم هر آدمی بد بد نیست، خوبی‌هایی در این شخصیت وجود دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: زمانی که شب دهم را کار کردیم، تلویزیون بودجه بیشتری داشت و ما وقت بیشتری برای کار روی شخصیت خود داشتیم. به عنوان مثال در شب دهم من تنها یک ماه فرصت داشتم تا روی نقشم کار کنم ولی کارهای دیگر تماس گرفته و می‌گویند که ۸ روز دیگر باید جلوی دوربین بروید.

 

معظمی پیرامون انتخاب بازیگران این سریال هم گفت: همیشه در کارهایم سعی کردم بازیگر جدید معرفی کنم، ستاره اسکندری یک بازیگر فوق‌العاده همراه بود و با وجود اینکه درگیر چند پروژه بود، پذیرفت که در این پروژه حضور داشته باشد. ستاره اسکندری به شدت منظم، توانا و همراه پروژه بود و بسیار فراتر از آنچه روی کاغذ نوشته شده بود، با این نقش پیش رفت.

 

وی ضمن بیان اینکه در این مجموعه با حضور همه بازیگران از سعید راد تا افراد دیگر یک ماه دورخوانی انجام شده، افزود: ضمن احترام به همه بازیگران، باید بگویم که بازیگران جدیدی باید به تلویزیون تزریق شوند. چرا که دستمزدهای نجومی کار را سخت‌تر کرده است. در حالی که تلویزیون برای خود تعاریفی دارد. در شبکه نمایش خانگی دستمزدها عجیب و غریب بوده و نظم همه چیز را بهم ریخته است. ما فقر بازیگر داریم و باید بازیگر جدید تزریق کنیم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده