آغاز چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا-راهبرد معاصر

آغاز چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا

افتتاحیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا با حضور معاون صدای رسانه ملی در حال برگزاری است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر ، مراسم افتتاحیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا، با حضور حمید شاه آبادی معاون صدا، نور الدین جعفری دبیر جشنواره، محمد اخگری رئیس کمیته و دبیر علمی اجلاس جهانی صدا در حال برگزاری است.

 

اکبر زنجانپور، اسماعیل آذر، مریم نشیبا، حمید منوچهری، جمعی از مدیران و هنرمندان رادیویی و همچنین مهمانان خارجی از کشور‌های مختلف در این مراسم حضور دارند.

 

در ابتدا جعفری دبیر جشنواره رادیو گفت: چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو در فضای رقابتی سالم و مبتنی بر تکنیک و تجربه، فعالیت خود را آغاز می‌کند و هدف آن کمک به ارتقای برنامه سازی رادیویی است. ارتقای مهندسی ساختار و محتوا و نگاه بدیع به موضوعات جدید، از جمله مهمترین اهداف و ملاک های داوران و هیئت انتخاب جشنواره بود.

 

دبیر جشنواره رادیو تصریح کرد: موضوعاتی مثل ۴۰ سالگی انقلاب، ایثار و فداکاری، محیط زیست، کالا و تولید ایرانی از موضوعاتی بودند که در انتخاب داوران مورد توجه قرار گرفتند.

 

وی درباره بخش مردمی این رویداد هم عنوان کرد: مخاطب مردمی بستر ارتباطی مناسب و به نوعی سپردن کار تخصصی به «مخاطب تخصصی» است. خوشبختانه این بخش با استقبال مردم روبرو شد.

 

جعفری در توضیح درباره نتایج داوری آثار اعلام کرد: در کل ۶۲۳ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید. در بخش آزاد ۱۷۶ اثر، در بخش ویژه ۱۵ اثر و در بخش مستمر و برنامه‌های جاری ۱۳۸ عنوان برنامه معرفی شد که جمع دقایق برنامه‌ها ۸۰۰ ساعت بود. همچنین در بخش بین‌الملل ۱۵۰ برنامه از سوی برنامه‌سازان داخلی و خارجی معرفی شد.

 

وی در پایان گفت: فرصتی فراهم شد تا متخصصان حوزه پژوهش با ما همکاری کنند. امید است برنامه سازان از نتایج این پژوهش‌ها بهره گیرند و برنامه‌های پژوهش محور تولید کنند.

در ادامه نوبت به اهدای بخش اول جوایز رسید.

 

جوایز بخش فضای مجازی
در بخش محتوای صدا محور ویدئویی لوح تقدیر و جایزه دوم به طور مشترک به برنامه «امیرکبیر» از زهره محقق (رادیو اینترنتی ایران صدا) و «رادیو سلامت» اثر سارا پورجعفر تقدیم شد. تندیس، لوح تقدیر و جایزه اول این بخش هم به برنامه «دهه نودی‌ها» ساخته مونا شکری تقدیم شد.

 

در بخش فضای تعاملی در فضای مجازی، لوح تقدیر و جایزه دوم به رادیو گفتگو برای برنامه «گفتگوی اقتصادی» از سمیرا اکبری تقدیم شد. تندیس، لوح تقدیر و جایزه اول این بخش هم به آذر شیشه گر برای برنامه «جوان ایرانی سلام» (رادیو جوان) رسید.

در بخش «فضای مجازی تعاملی رقابت بین شبکه‌ها» تندیس و جایزه به هادی زینالی از رادیو گفتگو اهدا شد.

 

جعفری در ادامه مراسم بیان کرد: ششمین اجلاس جهانی صدا با هدف ارتقای سطح کیفی برنامه‌های پژوهش محور و مستند و افزایش دانش برنامه سازی مبتنی بر علم روز و تحقیقات میدانی و تخصصی و طرح آخرین نظریات در حوزه رسانه رادیو، فرصتی را فراهم کرده است تا مفاخر پژوهش و متخصصان حوزه‌های علوم متفاوت آگاهی‌های روز و نتایج پژوهش‌ها را در اختیار برنامه سازان قرار دهند. امید است برنامه سازان از نتایج و عواید این پژوهش‌ها که منتشر خواهد شد، بهره گیرند و برنامه‌های موفق و پژوهش محور تولید و ارائه کنند.

 

وی اظهار کرد: امیدوارم با همراهی همکاران برنامه‌ساز داخلی و خارجی روز‌های خوبی را در جشنواره تجربه کنیم و در کارگاه‌ها و پنل‌های تخصصی که با هدف آموزش و ارتقای تخصصی سطح برنامه سازی و محتوایی برگزار می‌شود، این انتقال تجربه به خوبی صورت گیرد.

 

دبیر جشنواره بین المللی رادیو خاطرنشان کرد: شما میهمانان محترم خارجی مستحضر باشید که ایران دروازه تمدن چندین هزار ساله فرهنگ تمدن و هنر است. از شما به عنوان سفیران هنر از کشور‌های مختلف تقاضا دارم، در این چند روز ایران را خوب بشناسید. این هنر شما سفیران خلاق خواهد بود که چهره واقعی ایران را در برنامه‌های آتی خود هنرمندانه به جهان معرفی کنید.

 

سپس اخگری رئیس کمیته و دبیر علمی اجلاس جهانی صدا گفت: صدا در عصر رسانه‌های نو دوران جدیدی را تجربه می‌کند. فناوری‌های نوین ارتباطی افق‌های تازه‌ای را به روی رادیو باز کرده است. بهره گرفتن از ظرفیت تعاملی اینترنت، انتشار محتوای کاربران در قالب پادکست، پیوند رادیو با رسانه اجتماعی، پیوند رادیو با تصویر در رادیو دیداری و ارائه خدمات مکان محور از جمله تحولات اخیر فناوری رادیو و صداست.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار