سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

طرح مجلس برای تشویق بخش خصوصی در ساخت پالایشگاه

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی از طرح نمایندگان برای تشویق بخش خصوصی در ساخت پالایشگاه‌های نفتی در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۱۰
به گزارش راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی ، گفت: چندی پیش طرحی توسط اعضای گروه کارشناسان نفتی شبکه کانون‌های تفکر ایران(ایتان) در خصوص ساخت پالایشگاه به مجلس ارائه شد.

وی افزود: این موضوع در قالب طرحی در مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت که بر این اساس سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به ساخت پالایشگاه تشویق شوند و پالایشگاه‌هایی در سطح کشور از این طریق ساخته شود.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: این طرح به دنبال آن است که با ساخت این پالایشگاه‌ها از خام‌فروشی نفت ممانعت شود و ما بتوانیم مشتقات نفت خامی را در داخل و خارج از کشور عرضه کنیم و این کار مانع از خام‌فروشی نفت و باعث ارزش افزوده فرآورده‌های آن می‌شود.

حاجی‌دلیگانی تصریح کرد: ایجاد اشتغال و شکستن انحصار فروش نفت خام از فواید این کار است. در این طرح بناست تا در یک دوره زمانی حدود 4 سال نفت در اختیار سازندگان این پالایشگاه‌ها قرار گیرد و بازگشت پول آن به وزارت نفت پس از این مدت انجام شود.

وی در پایان افزود: بناست با مشتقات نفتی حاصل شده برابر سیاست‌های وزارت نفت و پیش‌بینی که در این طرح شده آن مقدار که نیاز داخل کشور است برداشته و مابقی از کشور صادر شود.

فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار