بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

هشدار سفارت آمریکا درخصوص «تهدیدات امنیتی» در فرودگاه کابل

هشدار سفارت آمریکا درخصوص «تهدیدات امنیتی» در فرودگاه کابل سفارت آمریکا در افغانستان به شهروندانش هشدار داد به خاطر تهدیدات امنیتی در فرودگاه کابل، از دروازه‌های آن فاصله بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر سفارت آمریکا در افغانستان روز شنبه در پیامی به شهروندانش درخصوص نزدیک شدن به فرودگاه کابل هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این سفارتخانه در بیانیه‌ای نوشت: «به خاطر تهدیدات امنیتی در فرودگاه، همچنان به شهروندان آمریکایی توصیه می‌کنیم از سفر به فرودگاه و نزدیک شدن به دروازه‌های آن اجتناب کنند».

 

سفارت آمریکا در کابل می‌افزاید: «کسانی که در مجاورت دروازه اَبی، دروازه شرقی، دروازه شمالی یا دروازه جدید وزارت کشور هستند باید فوراً این مکان‌ها را ترک کنند».

منابع خبری شامگاه جمعه گزارش دادند به نیروهای آمریکایی که در تلاشند به خروج افغانستانی‌های همکار نیروهای ائتلاف از کابل کمک کنند درباره احتمال وقوع حملات جدید در کابل هشدار داده شده است.

 

این هشدار یک روز بعد از آن صادر شده که حمله گروه تروریستی داعش در نزدیکی فرودگاه مذکور به کشته شدن دست‌کم ۹۲ نفر از جمله ۱۳ نظامی آمریکا منجر شده است.

برخی از رسانه‌ها شمار تلفات را بالاتر از این اعلام کرده‌اند. روزنامه نیویورک‌تایمز به عنوان مثال امروز جمعه گزارش داده غیر از نظامیان آمریکایی نزدیک به ۱۷۰ نفر در این انفجار کشته شدند.

 

این در حالی است که به گفته سخنگوی پنتاگون، دروازه‌ها و عملیات در فرودگاه بین‌المللی کابل همچنان تحت کنترل ارتش آمریکا قرار دارد.

«جان کربی»، سخنگوی پنتاگون روز جمعه گفت هنوز خطرات «مشخص و قبل اعتنایی» این فرودگاه (فرودگاه بین‌المللی حامد کرزای) را تهدید می‌کنند.

 

کربی در جمع خبرنگاران در واشنگتن گفت: «ما آمادگی داریم و انتظار داریم تلاش‌های دیگری [برای انجام عملیات‌های تروریستی] اتفاق بیفتد. این تهدیدها را به صورت بسیار بسیار مشخص و در هر لحظه، تحت نظارت داریم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار