رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند

جزئیات حضور رئیس جمهور در محله «منبع آب» اهواز

رئیس جمهور گفت: ان‌شاءالله بتوانیم در مدت زمان مشخصی گام‌هایی ماندگار برای رفع محرومیت از مناطق محروم خوزستان برداریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، جمعه شب (5 شهریور) قبل از ترک اهواز در محله منبع آب شهر اهواز حضور یافت و در گفت و گوی بی واسطه با مردم این محله محروم، در جریان مشکلات آنان قرار گرفت.

 

آیت الله رئیسی طی سخنانی در جمع مردم محله «منبع آب» با بیان اینکه سفر به خوزستان در روزهای نخست کار دولت توفیقی برای بنده و همکارانم در دولت است،گفت: خوزستان هم به لحاظ نیروی انسانی و ثروت مادی و هم به لحاظ ثروت معنوی با پشتوانه عظیم ۲۳ هزار شهید و بیش از ۳۰ هزار ایثارگری که برای حفظ انقلاب اسلامی تقدیم کرده است، استانی ثروتمند و ارزشمند است.

 

رئیس جمهور افزود: از ابتدای استقرار نظام جمهوری اسلامی به برکت انقلاب کارهای زیادی در این منطقه انجام شده، اما وقتی وضعیت مردم را نگاه می‌کنیم به نظر می‌رسد کارهای بسیاری نیز باید بعد از این انجام بگیرد.

آیت الله رئیسی با قدردانی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و گروه های جهادی که با اخلاص در منطقه برای مردم و خانواده‌ها کار جهادی می‌کنند، گفت: تلاش برای حل مشکلات مردم و پیگیری امور آنها اقدامی ارزشمند و قابل قدردانی است و این تلاش‌های عزیزان جهادی، دل رهبری معظم انقلاب را شادمان می‌کند، چون ایشان نمی‌خواهد حتی یک خانواده در مشکل به سر ببرد، یا یک بیمار پول درمان و داروی خود را نداشته باشد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه وظیفه همه ما هم این است که خدمتگزار مردم باشیم، مشارکت نیروهای جهادی در ساختن بخش‌های مختلف کشور را بسیار موثر خواند و تصریح کرد: گزارشی که آقای حاجتی ارائه کردند، حاکی از این بود که بسیاری از مشکلات در این منطقه حل شده و یک فضای توام با آرامشی برای زندگی مردم فراهم شده است البته هنوز کارهای زیادی باید انجام دهیم.

 

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: به آقای استاندار تاکید کردم تا در اولین فرصت جلسه‌ای مقدماتی را با حضور همه سازمان‌های دولتی و نهادها تشکیل دهند تا برنامه‌ها و طرح‌هایی که برای برون‌رفت منطقه از مشکلات موجود، وجود دارد را مورد بررسی قرار دهند و برای تصویب نهایی ارایه کنند. ان‌شاءالله با حساسیتی که نماینده محترم مقام معظم رهبری نسبت به مسائل و مشکلات مردم دارند و خودشان مثل یک نیروی بسیجی جهادی در همه صحنه‌ها حضور دارد، بتوانیم در مدت زمان مشخصی گام‌هایی ماندگار برای رفع محرومیت از مناطق محروم خوزستان برداریم.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه مساله مهم و اصلی در خوزستان مثل خیلی از مناطق دیگر، به طور خاص مساله بیکاری است، گفت: مساله اشتغال یکی از برنامه‌های جدی دولت است که امیدوارم در زمان کوتاهی بتوانیم با امکانات و ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد مشکلات را حل کنیم تا وضعیت بسیاری از خانواده‌ها بهتر از قبل شود./پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار