پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه:

دولت سیزدهم روی ریل دولت روحانی نمی رود

میرکاظمی گفت: باید شاخص‌های کلان کشور مورد حمایت قرار بگیرد و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم، دولت سیزدهم روی ریل دولت روحانی نمی رود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 29
کد خبر: ۱۰۰۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه امشب ۷ شهریور ماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی رویکرد جدید سازمان برنامه و بودجه در دخل و خرج کشور پرداخت.

 

مسعود میرکاظمی با اشاره به کسری بودجه گفت: بودجه از ابتدا خوب تدوین نشده است، سال گذشته ۵۶۲ هزار میلیارد تومان مصارف کشور بود که از این ۵۶۲ هزار میلیارد تومان ۳۰ درصد از طریق واگذاری دارایی بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه بودجه باید شفاف باشد افزود: تکلیف دستگاه‌ها در بحث رشد اقتصادی باید مشخص باشد، تکلیف استان‌ها باید روشن شود، اگر قرار است در بخش کشاورزی اتفاقی بیفتد باید آن را مشخص کنیم و برای آن منبع بگذاریم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه در کالاهای اساسی حدود ۲۹۰ هزار میلیارد تومان برای نهاده‌های دامی و گندم یارانه در نظر گرفته شده است ادامه داد : آیا این سهمیه به وزارت جهاد کشاورزی می‌رسد، وزیر جهاد کشاورزی باید منابع در اختیار داشته باشد و مدیریت برگشت داشته باشد و استانداران باید افرادی اقتصادی باشند و باید جهت‌گیری اقتصادی داشته باشد، متاسفانه منابع را به نفت گره زده ایم .

 

میرکاظمی با اشاره به اینکه باید شاخص‌های کلان کشور مورد حمایت قرار بگیرد و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم اظهار کرد: دولت سیزدهم روی ریل دولت روحانی نمی رود.

 

وی با اشاره به اینکه باید منابع را بتوانیم موثر کنیم خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به روند قبلی حرکت کنیم نه تنها منابع موثر نیست بلکه آن را هدر می‌دهیم. امروز سرمایه اجتماعی را از دست داده‌ایم، مشکلات فرهنگی و اقتصادی فراوانی داریم و هیچ عقل سلیمی نمی گوید که باید آن مسیر را ادامه دهیم .

 

میرکاظمی ادامه داد: باید کمک کنیم تا اهداف محقق شود، صدا و سیما باید کمک کند تا به سمت اصلاحات برویم البته مسیر سخت است اما شدنی است، باید تغییرات را دنبال کنیم ،باید اعتماد، اعتقاد و باور داشته باشیم که راهی جز این نیست./باشگاه خبرنگاران 

مطالب مرتبط
ارسال نظر