تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود
رئیس سازمان برنامه و بودجه:

دولت سیزدهم روی ریل دولت روحانی نمی رود

دولت سیزدهم روی ریل دولت روحانی نمی رود میرکاظمی گفت: باید شاخص‌های کلان کشور مورد حمایت قرار بگیرد و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم، دولت سیزدهم روی ریل دولت روحانی نمی رود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 29
کد خبر: ۱۰۰۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه امشب ۷ شهریور ماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی رویکرد جدید سازمان برنامه و بودجه در دخل و خرج کشور پرداخت.

 

مسعود میرکاظمی با اشاره به کسری بودجه گفت: بودجه از ابتدا خوب تدوین نشده است، سال گذشته ۵۶۲ هزار میلیارد تومان مصارف کشور بود که از این ۵۶۲ هزار میلیارد تومان ۳۰ درصد از طریق واگذاری دارایی بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه بودجه باید شفاف باشد افزود: تکلیف دستگاه‌ها در بحث رشد اقتصادی باید مشخص باشد، تکلیف استان‌ها باید روشن شود، اگر قرار است در بخش کشاورزی اتفاقی بیفتد باید آن را مشخص کنیم و برای آن منبع بگذاریم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه در کالاهای اساسی حدود ۲۹۰ هزار میلیارد تومان برای نهاده‌های دامی و گندم یارانه در نظر گرفته شده است ادامه داد : آیا این سهمیه به وزارت جهاد کشاورزی می‌رسد، وزیر جهاد کشاورزی باید منابع در اختیار داشته باشد و مدیریت برگشت داشته باشد و استانداران باید افرادی اقتصادی باشند و باید جهت‌گیری اقتصادی داشته باشد، متاسفانه منابع را به نفت گره زده ایم .

 

میرکاظمی با اشاره به اینکه باید شاخص‌های کلان کشور مورد حمایت قرار بگیرد و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم اظهار کرد: دولت سیزدهم روی ریل دولت روحانی نمی رود.

 

وی با اشاره به اینکه باید منابع را بتوانیم موثر کنیم خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به روند قبلی حرکت کنیم نه تنها منابع موثر نیست بلکه آن را هدر می‌دهیم. امروز سرمایه اجتماعی را از دست داده‌ایم، مشکلات فرهنگی و اقتصادی فراوانی داریم و هیچ عقل سلیمی نمی گوید که باید آن مسیر را ادامه دهیم .

 

میرکاظمی ادامه داد: باید کمک کنیم تا اهداف محقق شود، صدا و سیما باید کمک کند تا به سمت اصلاحات برویم البته مسیر سخت است اما شدنی است، باید تغییرات را دنبال کنیم ،باید اعتماد، اعتقاد و باور داشته باشیم که راهی جز این نیست./باشگاه خبرنگاران 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار