تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

اسلامی: سازمان انرژی اتمی تاثیر مهمی برای قدرت سازی ملی دارد

اسلامی: سازمان انرژی اتمی تاثیر مهمی برای قدرت سازی ملی دارد رئیس جدید سازمان انرژی اتمی گفت: با راهبرد توسعه و تعالی و تحول گرایی در راستای رفع موانعی که بر سر راه پیشرفت کشور واقع شده و تله‌هایی که بیگانگان برای پیشرفت کشور به بهانه‌های هسته‌ای ایجاد کردند، در دستور کار داریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 30
کد خبر: ۱۰۰۳۰۷

رئیس جدید سازمان انرژی اتمی گفت که این سازمان تاثیر مهمی برای قدرت سازی ملی دارد و افزود: مردم ما برای این‌که قله‌های رفیع پیشرفت را تسخیر کنند، نیازمند فعالیت بیش از پیش سازمان‌های موثر و تاثیرگذار ومحرک توسعه در بخش علم و فناوری مثل سازمان انرژی اتمی هستند.

 

 محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (دوشنبه) در اظهاراتی درباره سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: سازمان انرژی اتمی یکی از بخش‌های بسیار استراتژیک کشور است و تاثیر مهمی برای قدرت سازی ملی دارد و مردم ما برای این‌که قله‌های رفیع پیشرفت را تسخیر کنند، نیازمند فعالیت بیش از پیش سازمان‌های موثر و تاثیرگذار که محرک توسعه در بخش علم و فناوری مثل سازمان انرژی اتمی هستند.

 

وی افزود: با راهبرد توسعه و تعالی و تحول گرایی در راستای رفع موانعی که بر سر راه پیشرفت کشور واقع شده و تله‌هایی که بیگانگان برای پیشرفت کشور به بهانه‌های هسته‌ای ایجاد کردند، در دستور کار داریم و مطمئن هستیم به یاری خداوند متعال و تلاش بی وقفه نیروهای دانشمند و ارزشمند و جوانانی که در سازمان انرژی اتمی شاغل هستند و محققان و مهندسان و کارکنان حتما می‌توانیم این اهداف را ان‌شاءالله محقق کنیم.

 

گفتنی است، «محمداسلامی» با حکم آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی منصوب شد.

 

پیش از این علی اکبر صالحی ریاست سازمان انرژی اتمی را برعهده داشت.

 

محمد اسلامی متولد ۱۳۳۵ در شهر اصفهان و فوق لیسانس مهندسی راه و ساختمان است که وزارت راه و شهرسازی، استانداری مازندران، معاونت امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و مدیرعاملی شرکت صنایع هواپیماسازی ایران را در سوابق اجرایی خود دارد./فارس

ارسال نظر