ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد

اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: با ژرف نگری‌های رهبر معظم انقلاب، امروز ایران اسلامی در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد به گونه‌ای که به گزارش دشمنان، ایران جزو 10 کشور نخست دنیا در این بخش است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 17
کد خبر: ۲۹۱۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما و دانشگاه حضرت معصومه (س) در قم به امضا رسید.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در این مراسم، این تفاهم‌نامه را سرآغازی برای ورود فناوری هسته‌ای به زندگی مردم قم دانست و گفت: در ضمن این تفاهم‌نامه به زودی درمانگاه زخم، در یکی از بیمارستان‌های قم راه‌اندازی خواهد شد.

وی انجام کار‌های پژوهشی کاربردی مشترک میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و شرکت دانش بنیان فناوری پلاسما در موضوعات مختلف را گامی موثر در راستای هم افزایی علم و صنعت و ارتقای فناوری بومی بیان کرد.

اسلامی با اشاره به موقعیت جغرافیایی و تنش آبی در استان قم افزود: تصفیه پساب‌ها با هدف جلوگیری از آلایندگی محیط زیست و مقابله با کم آبی از طریق بازیابی آب، جزو اولویت‌های مهم و فوری استان است.

معاون رئیس جمهور همچنین از دستور کار قرار گرفتن موضوعاتی همچون زراعت و محصولات خبر داد و گفت: مردم قم به زودی نتایج آن را مشاهده خواهند کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به استفاده دشمن از هر ترفند و ابزاری حتی جنگ برای متوقف و محروم کردن ایران از فناوری هسته‌ای گفت: با ژرف نگری‌های رهبر معظم انقلاب، امروز ایران اسلامی در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد به گونه‌ای که به گزارش دشمنان، ایران جزو 10 کشور نخست دنیا در این بخش است.

اسلامی، فناوری هسته‌ای را جزو فناوری‌های برتری‌ساز و اقتدار آفرین بیان کرد و افزود: با توجه به اینکه موتور پیشتاز فناوری علاوه بر تاثیر در همه رشته‌های تحقیقاتی و صنعتی کشور، ارتباط مستقیمی با بخش‌های مختلف سلامت، محیط زیست، کشاورزی و مواد غذایی مردم دارد، دشمنان نمی‌توانند این پیشرفت‌های ملت ایران را ببینند، غافل از اینکه این جایگاه هم حق و هم در شأن ملت ایران اسلامی است.

وی با اشاره به تلاش و پیشرفت فرزندان کشور در بخش رادیو دارو‌ها و قرار گرفتن ایران در ردیف دوم یا سومین کشور دنیا افزود: این حق ملت ایران اسلامی است تا در بالاترین جایگاه قرار گیرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار