زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

کلینتون: من مستاجر بدون اجاره مغز ترامپ هستم!

وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت رئیس‌جمهور این کشور با هدف منحرف کردن افکار عمومی از مشکلات خود، او را هدف حمله قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۴۷
 به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از یورونیوز، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین آمریکا شب گذشته اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور به منظور منحرف کردن افکار عمومی از مسائل و مشکلات خود، او را مورد حمله قرار می‌دهد.

رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶ با اشاره به یافته‌های گزارش نهایی رابرت مولر، بازرس ویژه وزارت دادگستری آمریکا یادآور شد که رئیس جمهور فعلی آمریکا جف شسنز، دادستان کل وقت این کشور را برای انجام تحقیقات درباره کلینتون تحت فشار قرار داده است.

کلینتون در ادامه افزود من مستاجر بدون اجاره در مغز ترامپ هستم و می توانم به شما بگویم آنجا اصلا جای خوبی نیست.

وزیر خارجه دولت باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا تمرکز رئیس جمهور بر خود را نوعی حمله منحرف کننده دانست.

کلینتون افزود این یکی از روش‌های کلی آن‌ها برای انحراف توجه از داستان واقعی است. داستان واقعی این است که روسیه در انتخابات ما مداخله کرده است و ترامپ مرتکب کارشکنی بر سر اجرای عدالت شده است. این داستان واقعی است.

وزیر خارجه پیشین آمریکا با اشاره به جلسه شهادت ویلیام بار، دادستان کل آمریکا در کمیته قضایی سنا گفت او همانند وکیل مدافع ترامپ عمل می‌کند.

کلینتون همچنین درباره موضوع استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا گفت که بهتر است کنگره ابتدا درباره او تحقیقاتش را انجام دهد و سپس در این باره تصمیم بگیرد.

باشگاه خبرنگارات جوان
ارسال نظر