وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

عقب نشینی رژیم صهیونیستی با برداشتن محدودیت‌های نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی به طور رسمی با عقب‌نشینی از مواضع تجاوزکارانه خود اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال شده علیه نوار غزه برداشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، در پی هشدار‌های گروه‌های مقاومت فلسطین و آغاز اقدامات و تجمعات مردمی علیه رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم به طور رسمی با عقب‌نشینی از مواضع تجاوزکارانه خود اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال شده علیه نوار غزه برداشته شده است.

این اقدامات شامل بازگشایی گذرگاه «کرم ابو سالم»، افزایش سهمیه تجار غزه برای عبور از گذرگاه «بیت حانون»، افزایش سهمیه آب نوار غزه و افزایش دامنه ماهیگیری ساکنان غزه خواهد بود.

بنابر اعلام خبرگزاری آناتولی، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که منطقه ماهیگیری در نوار غزه را به ۱۲ مایل دریایی گسترش داده است.

در بیانیه ارتش این رژیم آمده است که این اقدام در پی ناآرامی‌های امنیتی اخیر و پس از ارزیابی وضعیت امنیتی و با تأیید رئیس رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

در ادامه این بیانیه نوشته شده است که همچنین اجازه واردات تجهیزات پزشکی، تجهیزات ماهیگیری و مواد اولیه صنعتی و نساجی به غزه از طریق گذرگاه تجاری کرم ابوسالم داده می‌شود.

همچنین بر اساس این بیانیه صادرات کشاورزی و نساجی نیز از غزه به قدس اشغالی مجاز خواهد بود.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که چند روز پیش خبرگزاری‌ها از آمادگی فلسطینیان برای آغاز عملیات خشم شبانه نزدیک حصار مرزی در اردوگاه العوده در منطقه ملکه در شرق شهر غزه خبر داده بودند.

ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به ناآرامی‌ها غالباً منطقه ماهیگیری غزه را کاهش می‌دهد. آخرین مورد در ماه مه در زمان نبرد ۱۲ روزه بین حماس و رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

در این عملیات دست کم ۲۶۰ فلسطینی در بمباران غزه شهید و هزاران نفر دیگر زخمی شدند. همچنین این نبرد ویرانی زیادی بر جای گذاشت. این جنگ، شدیدترین جنگ در چند سال گذشته بود که در نهایت با وساطت مصر برای آتش بس در ۲۱ مه به پایان رسید./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار