تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

شرط محمود عباس برای جنبش حماس

رئیس تشکیلات خودگردان در خصوص آشتی داخلی فلسطینی گفت، حماس باید قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی را به رسمیت بشناسد و اگر این موضوع رخ دهد دولت وحدت ملی فورا تشکیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 02
کد خبر: ۱۰۰۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که به مصر سفر کرده، در اقامتگاه خود در قاهره با تعدادی از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران مصری نشستی برگزار کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، عباس میهمانان خود را در جریان آخرین تحولات فلسطین و تماس‌هایش با تعدادی از سران عرب قرار داد.

وی گفت، موضع دولت فعلی آمریکا در قبال مسأله فلسطین «خوب» است و این دولت، موافق راهکار دو دولتی و عدم گسترش شهرک‌سازی اسرائیلی است، با اقدامات یکجانبه مخالف است و تصمیم خود برای بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس شرقی (که در دوره ترامپ تعطیل شد) را اعلام کرده است.

عباس درباره دیدار خود با «بنی گانتز» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: دراین دیدار خواستیم اسرائیل قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی را به رسمیت بشناسد، توافقنامه‌های امضا شده بویژه اسلو را اجرا کند، همچنین درخواست کردیم شهرک‌سازی و تجاوزات شهرک‌نشینان علیه ملت ما متوقف شود. درباره مسایل دیگری نیز صحبت شد.

وی درباره آشتی فلسطینی هم گفت، مذاکرات زیادی در این خصوص در پایتخت‌های عربی و غیرعربی از جمله قاهره، استانبول، دوحه و رام‌الله برگزار شد.

رئیس تشکیلات خودگردان تصریح کرد: «حماس باید مشروعیت بین‌المللی (قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی) را به رسمیت بشناسد و زمانی که این مشروعیت شناسایی شد می‌توانیم بلافاصله دولت وحدت ملی را تشکیل دهیم».

محمود عباس درباره برگزاری انتخابات و ایده‌هایی مبنی بر برگزاری انتخابات از طریق تلفن یا اینترنت هم گفت، انتخابات بدون قدس برگزار نخواهد شد و این انتخابات مانند دفعات سابق باید از طریق صندوق رأی باشد.

رئیس تشکیلات خودگردان در ادامه تنها راه برای امنیت وصلح را پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی دولت فلسطین اعلام کرد.

وی همچنین از تلاش‌های مصر و رئیس‌جمهور آن «عبدالفتاح السیسی» در قبال فلسطین قدردانی کرد و افزود، قاهره همواده حامی حقوق مشروع ملت فلسطین بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار