تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

قدردانی لبنان از ایران برای ارسال محموله سوخت

جبران باسیل وزیر خارجه سابق لبنان برای ارسال محموله سوخت ایران به لبنان از ایران قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 03
کد خبر: ۱۰۰۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه سابق لبنان در تماس با امیرعبداللهیان ضمن انتقال پیام میشل عون برای آیت الله رئیسی از فروش و ارسال محموله سوخت از سوی جمهوری اسلامی ایران به مقصد لبنان قدردانی کرد.


 در تماس تلفنی جبران باسیل وزیر امور خارجه سابق و رئیس بزرگترین فراکسیون مسیحی پارلمان لبنان با حسین امیرعبداللهیان، وی ضمن تبریک انتخاب ایشان به سمت وزیر امور خارجه کشورمان، از فروش و ارسال محموله سوخت از سوی جمهوری اسلامی ایران به مقصد لبنان تشکر و قدردانی کرد.

 

جبران باسیل با انتقاد از سیاست های آنهایی که میخواهند به مردم‌ لبنان گرسنگی بدهند تا به اهداف سیاسی خود برسند، خواستار گسترش همه جانبه روابط فی‌مابین شد و ضمن انتقال پیام میشل عون برای رئیس جمهور کشورمان، در خصوص تحولات منطقه با وزیر امور خارجه کشورمان به تبادل نظر پرداخت.

 

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگوی تلفنی، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای فروش محصولات نفتی خود به مشتریان جدید را مورد تاکید قرار داد و افزود:اگر دولت و تجار لبنان باز هم سوخت نیازداشته باشند، ایران آمادگی فروش و ارسال آن را داشته و تدبیری که رهبر پرافتخار حزب الله برای پایان دادن به این بحران دست ساخته صهیونیست ها بر ضد مردم لبنان انجام داد، موید این واقعیت است که مسیر سرافرازی لبنان تنها از اتکا به خود و استفاده از سرمایه‌ها و منابع خود میگذرد.

 

امیرعبداللهیان با اعلام اینکه در حوزه گسترش روابط دوجانبه با لبنان هیچ‌محدودیتی وجود ندارد، دفاع همیشگی جمهوری اسلامی ایران از دولت، ارتش و مقاومت لبنان را مورد تاکید قرار داد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار