دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ورود نخستین محموله سوخت عراق به لبنان

یک رسانه لبنانی از ورود نخستین محموله سوخت عراق به لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه تلویزیونی «ام تی وی» لبنان اعلام کرد که نخستین محموله سوخت عراق با وزن ۳۱ تن دیروز وارد لبنان شده است.به گزارش موازین نیوز، آزمایشات لازم برای مطابقت با مشخصات سوخت انجام شده و نتیجه مثبت بوده و محموله امروز تخلیه می‌شود.شبکه ام تی وی آمریکا همچنین گفت که دومین محموله سوخت عراق طبق برنامه قبلی هفته آینده به لبنان خواهد رسید.

بر اساس توافق و قراردادی که «ریمون غجر» وزیر انرژی سابق لبنان با وزیر دارایی عراق در حضور «عباس ابراهیم» رئیس کل امنیت عمومی لبنان امضا کرد هر ماه مناقصه ای برای جایگزینی سوخت عراق با سوخت مورد نیاز نیروگاه های برق لبنان صادر می شود و مناقصه دوم در هفته اول اکتبر انجام می‌شود.

ریمون غجر وزیر انرژی در دولت پیشبرد امور لبنان و عباس ابراهیم مدیرکل امنیت عمومی این کشور دوم مرداد ماه گذشته در سفر به بغداد توافق نهایی واردات یک میلیون بشکه نفت از عراق را امضاء کرد.

دولت عراق در فوریه گذشته تصویب کرد که یک میلیون بشکه نفت کوره (مازوت) و ۵۰۰ هزار بشکه نفت خام با ۲۵ درصد تخفیف به لبنان صادر کند و به بیروت ۶ ماه برای تسویه حساب فرصت بدهد و همچنین در ازای آن از لبنان خدمات پزشکی و هتلداری دریافت کند.
لبنان  طی چند سال اخیر با بحران اقتصادی شدید و مشکلات جدی معیشتی روبه رو شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار