عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم

سفیر ایران: در تصمیمات مقاومت فلسطین درباره توافق دخالتی نداریم/ مردم ایران ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از لبنان کمک کردند؛ اما دولت لبنان از پذیرش این کمک‌ها خودداری کرد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، ضمن تاکید بر حمایت تهران از مقاومت و مخالفت با اشغالگری، گفت: ما در مذاکرات با حماس ارتباطی نداشتیم و ایران در مورد توافق یا عدم توافق آن دخالتی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 11
کد خبر: ۲۹۱۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «مجتبی امانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، در جریان گفت‌و‌گو با شبکه «ال‌بی‌سی» اظهار داشت: «امیدوارم راه‌حل دونالد ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) در غزه با اقدامات نقض‌آمیز و حملات مواجه نشود و اسرائیل به تعهدات خود پایبند باشد.»

امانی در مورد دیدار خود با «بشاره الراعی» اسقف مسیحیان مارونی لبنان گفت: «دیدار با الراعی امری عادی و روتین بود و ارتباط با وی مهم است. راه‌حل ترامپ می‌تواند آغازگر حل مسائل باشد، اما امیدوارم مانند توافقی که در لبنان رخ داد، نباشد.»

امانی در مورد نقش ایران در توافق اخیر گفت: «ما در مذاکرات، با حماس ارتباطی نداشتیم و ایران در مورد توافق یا عدم توافق آن دخالتی ندارد و ما هرگز مداخله نمی‌کنیم. وظیفه و مسؤولیت ما حمایت از افراد مظلوم و ستمدیده است و حمایت از مقاومت وظیفه انسانی همه طرف‌هاست.»

سفیر ایران در لبنان همچنین تأکید کرد: «مادامی که اشغالگری ادامه دارد، آینده اسرائیل بسیار تاریک است. ممکن است گروه‌های مقاومت فلسطینی دیگری ظهور کنند.»

امانی در مورد حزب‌الله لبنان گفت: «شیخ نعیم قاسم (دبیرکل حزب‌الله لبنان) می‌گوید حزب‌الله آماده رویارویی با هر جنگ یا حمله‌ای است، اما ما اطلاعی از تسلیحات آنها نداریم.»

وی همچنین تصریح کرد: «اطلاعات دقیقی در مورد اینکه آیا حزب‌الله دوباره از تسلیحات خود علیه اسرائیل استفاده خواهد کرد یا خیر، نداریم.»

امانی تأکید کرد: «بیشترین آسیب‌دیدگان جنگ از ساکنان جنوب و شیعیان بودند. مردم ایران پول‌هایی را برای کمک به مردم لبنان فرستاده و ما اینجا هستیم تا به مردم این کشور کمک کنیم.»

وی اظهار داشت: «درباره ۶۰ میلیون دلار از توماس باراک (فرستاده آمریکا) سؤال کنید و به عشق و محبت مردم ایران احترام بگذارید.»

امانی گفت: «مقاومت تنها به تسلیحات آن محدود نمی‌شود و عزم و اراده مهم است. اراده می‌تواند به اشغالگری خاتمه ببخشد.»

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، اعلام کرد که مردم ایران کمک‌هایی به ارزش ۶۰ میلیون دلار برای حمایت از لبنان ارائه کردند؛ اما دولت لبنان از پذیرش این کمک‌ها خودداری کرد. در حالی که آمریکایی‌ها سه سال پیش قول کمک به لبنان را دادند، اما به قول خود عمل نکردند.

امانی در مورد تأثیرات حمله قطر گفت: «حمله قطر مفاهیم و چشم‌انداز فکری بسیاری از کشور‌ها را تغییر داد و ثابت کرد که اسرائیل به تعهدات خود پایبند نیست. در حال حاضر، هیچ پیشرفتی در روابط با عربستان سعودی مشاهده نکرده‌ایم.»

وی ادامه داد: «در حال حاضر مذاکرات غیرمستقیم بین ما و آمریکایی‌ها وجود ندارد.»

امانی در پایان عنوان داشت: «امیدی به توافق ایران با اسرائیل نیست، زیرا آن یک رژیم اشغالگر است و به تأسیس اسرائیل بزرگ فکر می‌کند. من شک‌وشبهه‌های زیادی در مورد نیات بنیامین نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) دارم.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار