مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد مدارس اراک و چند روستا در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد دستور صریح وزیر بهداشت برای بررسی دقیق درگیری بیمارستان ایلام نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اعلام شد

وزیر بهداشت: 40 میلیون دُز واکسن تا پایان شهریور وارد کشور می‌شود

وزیر بهداشت و درمان گفت: در سراسر کشور واکسیناسیون کرونا سرعت بیشتری می‌گیرد و تا پایان شهریورماه ۴۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 03
کد خبر: ۱۰۰۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر بهرام عین اللهی امروز جمعه دوازدهم شهریور ۱۴۰۰ در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز، اظهار داشت: مردم در برابر تحریم‌های ظالمانه دشمنان مردانه ایستادگی کرده‌اند و دولتی موفق می‌شود که با این مردم مقاوم همراه باشد، امروز در مورد کرونا نیز تنها راه مبارزه با این ویروس مرگبار رعایت اصول بهداشتی و واکسیناسیون است.

 

وی با اشاره به اینکه عده‌ای سمپاشی می‌کنند که واکسن کرونا نزنید، تاکید کرد: به توصیه مقام معظم رهبری اگر دولت جمهوری اسلامی می‌گوید واکسن بزنید، باید تزریق واکسن انجام شود.

عین‌اللهی تصریح کرد: طبق مطالعاتی که در دنیا شده واکسن در کنترل کرونا موثر است و می‌تواند از بیماری پیشگیری کند در مورد تزریق واکسن کرونا نیز نباید صف تزریق واکسن و نارضایتی باشد، چراکه ما باید به مردم احترام بگذاریم.

 

وی متذکر شد: باید تا ۶ هفته دیگر خیلی تلاش کنیم بر این اساس از مردم می‌خواهیم با حرکت مردمی به صحنه بیایند و واکسن بزنند، خیران، نهادها و استانداران هم در این مدت کار جهادی انجام دهند تا هرچه سریع‌تر واکسیناسیون تمام شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در سراسر کشور واکسیناسیون کرونا سرعت بیشتری می‌گیرد و تا پایان شهریورماه ۴۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور خواهد شد.

 

عین‌اللهی یادآور شد: مشکل کمبود واکسن رفع شده و تنها راه‌حل کنترل کرونا‌، واکسیناسیون است و از روز اول آغار دولت سیزدهم، رئیس جمهور محترم نیز پیگیر این موضوع بودند.

وزیر بهداشت اضافه کرد: رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی رسالت خود را انجام دهند و در برابر پخش شایعات، اخبار و تبلیغات منفی در مورد واکسن کرونا تدابیر رسانه‌ای لازم را بیندیشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار