عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است سردار نقدی: آمریکا و اسرائیل در غزه شکست تمدنی خوردند سیاست اقتصادی مجلس: واردات هوشمند و حفاظت از منابع آب سوال از پزشکیان در مجلس کلید خورد اسلامی: غنی‌سازی نقطه آغاز و مبدأ تولید رادیودارو است افزایش حقوق 20 درصدی خط قرمز مجلس است حذف و ادغام ۱۳۶ ردیف هزینه در بودجه ۱۴۰۵ برای کمک به معیشت مردم یک انتصاب مهم در شورای عالی امنیت ملی توقیف کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس با ۱۶ خدمه غیر ایرانی توسط سپاه پاسداران هیئت نظارت مجمع تشخیص لایحه بودجه‌ای دولت را تایید کرد الیاس حضرتی: رفع فیلتر تلگرام را تأیید نمی‌کنم

طرح جدید نمایندگان برای تقسیم کشور به ۱۰ منطقه

اخیراً جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تدوین طرحی با عنوان ایجاد وزرای منطقه‌ای و ارائه آن به هیئت رئیسه مجلس درصدد تقویت بنیه اقتصادی کشور برآمده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ این طرح از سوی هیئت رئیسه مجلس برای بررسی بیشتر به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارجاع شده است.

متن این طرح به‌شرح زیر است:

عنوان طرح: طرح ایجاد وزرای منطقه‌ای

ماده ۱ ـ دولت موظف است سه ماه پس از تصویب این قانون با محورقراردادن رشد بهره‌وری در اقتصاد، با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، تقویت رقابت‌پذیری اقتصاد، حل مشکلات بین مناطق و استانها و به‌کارگیری ظرفیت و قابلیت‌های متنوع در جغرافیای مزیتهای مناطق کشور، نسبت به تقسیم به ده منطقه اقدام نماید.

 

تبصره ۱ ـ برای هر منطقه یک وزیر توسط رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی برای اخذ رأی اعتماد معرفی می‌شود.

 

تبصره ۲ ـ وزیر منطقه‌ای مکلف به تنظیم روابط دولت مرکزی با مسئولان محلی، معرفی استانداران به هیئت وزیران، ایفای کمک‌رسانی و نجات عمومی دربرابر حوادث و بلایا در حوزه نفوذ منطقه خود و حل‌وفصل مشکلات مشترک استان‌ها در پهنه منطقه‌ای می‌باشد.

 

۳ ـ در راستای اعمال اصول یکصدوبیست‌وهفتم و یکصدوسی‌وهشتم قانون اساسی، وزرای منطقه‌ای مکلف به اخذ تصمیمات رئیس جمهور و هیئت وزیران خواهند بود.

 

ماده ۲ ـ وزیر منطقه‌ای نمی‌تواند دارای فعالیت اقتصادی در همان منطقه باشد یا خود و خانواده‌اش اهل همان منطقه باشند./تسنیم

 

ارسال نظر