پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

آمریکا تورم شدید دهه ۱۹۶۰ را دوباره تجربه می‌کند؟

آمریکا تورم شدید دهه ۱۹۶۰ را دوباره تجربه می‌کند؟ به گفته نایل فرگوسن، کارشناس برجسته اقتصاد آمریکا، این کشور احتمالاً تورم شدید اواخر دهه ۱۹۶۰ را دوباره تجربه خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر به گفته نایل فرگوسن، کارشناس برجسته اقتصاد آمریکا، این کشور احتمالاً تورم اواخر دهه 1960 را دوباره تجربه خواهد کرد.

فرگوسن روز جمعه به شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی گفت که سیاست گذاران آمریکا با چالش جدیدی به نام تورم فزاینده مواجه هستند که در نتیجه واکنش دولت به همه گیری کرونا همانند واکنش به رکود بزرگ سال 2008، رخ داده است.

فرگوسن در انجمن آمبروستی Ambrosetti در ایتالیا گفت: آنچه در مورد فجایع جالب است، این است که یکی می‌تواند منجر به دیگری شود. شما از یک فاجعه سلامت عمومی احتملاً وارد یک فاجعه مالی، پولی و بالقوه تورمی شوید.

وی افزود: این یک فاجعه بسیار بزرگ نیست، مردم را نمی‌کُشد، اما افزایش تورم یک مشکل خواهد بود.

بر اساس این گزارش، قیمت مصرف کننده در ایالات متحده در ماه ژوئیه نسبت به مدت مشابه سال قبل 5.4 درصد افزایش یافت که بزرگترین جهش از اوت 2008 به شمار می‌رود.

فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) و بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که تورم اخیر «گذرا» خواهد بود، اما فرگوسن این موضوع را زیر سوال برد.

وی گفت: چه مدت گذرا خواهد بود؟ در چه مرحله‌ای انتظارات به طور اساسی تغییر می‌کند، به ویژه اگر فدرال رزرو به مردم بگوید «ما رژیم هدف‌گذاری تورم خود را تغییر داده‌ایم و اگر تورم برای مدتی بالاتر از این هدف باشد، اهمیتی نمی‌دهیم»؟

این کارشناس دانشگاه استنفورد افزود: احساس من این است که ما به سمت دهه 1970 نمی‌رویم، بلکه احتمالاً دوباره اواخر دهه 1960 را تجربه خواهیم کرد یعنی زمانی که مک چسنی مارتین، رئیس فدرال رزرو در آن زمان، کنترل انتظارات تورمی را از دست داد.

فرگوسن با بیان اینکه تورم بالای دهه 70 در اواخر دهه 60 سرچشمه گرفته است، افزود: خیلی زود است که با اطمینان به این نتیجه برسیم که تورم فعلی گذرا است.

کلمات کلیدی: آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار