رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

عراق به جمع تولیدکنندگان برتر گاز دنیا می پیوندد

برای عراق که چهارمین تولیدکننده بزرگ نفت خام در جهان است، گاز طبیعی به زودی نقش مهم‌تری ایفا خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 03
کد خبر: ۱۰۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت ریستاد انرژی بر مبنای تحلیل پروژه‌های برنامه‌ریزی شده، پیش‌بینی کرده که توسعه جدید گاز در منطقه کردستان عراق ممکن است تا سال ۲۰۲۲ معادل ۳.۳ میلیارد بشکه نفت به تولید این کشور اضافه کند.

شرکت "ریستاد انرژی" با توجه به منابعی که در دست توسعه قرار دارند، پیش‌بینی می‌کند که توسعه گاز در عراق در سال ۲۰۱۹ از پروژه‌های نفتی پیشی خواهد گرفت.

 

به گفته آدیتیا ساراس وات، تحلیل‌گر تیم بالادستی "ریستاد انرژی"، گاز در این بخش ظرف چهار سال آینده پیشتاز خواهد بود.

پروژه‌های جدید توسعه، تولید گاز عراق را سه برابر خواهد کرد و از بیش از یک میلیارد فوت مکعب در روز در سال ۲۰۱۷ به حدود ۳ میلیارد فوت مکعب در روز در سال ۲۰۲۲ خواهد رساند. این امر به عراق اجازه می‌دهد نیازهای گازی خود را تأمین کند و حتی برای نخستین بار به عنوان یک صادرکننده گاز به بازار جهانی ورود کند.

 

این تحولات با شرایط سرمایه‌گذاری مطلوب‌تر در منطقه کردستان عراق به همراه درآمد صادراتی مستمر، بهبود امنیت منطقه‌ای و افزایش تمایل شرکت‌های نفتی بین‌المللی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه حاصل می‌شود.

 

اکثر تصمیمات سرمایه‌گذاری نهایی آتی درباره پروژه‌های جدید در منطقه کردستان عراق مربوط به توسعه گاز است در حالی که در منطقه فدرال عراق اولویت با پروژه‌های نفتی است.

 

پیش از این زیرساخت توسعه نیافته و مشوق‌های ضعیف به معنای آن بود که عمده گاز تولید شده در عراق به سادگی می‌سوزد و تنها بخش اندکی خوراک نیروگاه‌های برق را برای مصارف تجاری تأمین می‌کرد.

 

توسعه بالادستی در گذشته نیز عموماً میدان‌های نفتی در حوزه قضائی دولت فدرال عراق بودند و تقاضای داخلی برای گاز با واردات از ایران تأمین می‌گشت. شرکت‌های نفتی بین‌المللی نیز به دلیل بی ثباتی سیاسی تمایلی به بررسی گزینه‌ها در کردستان عراق نداشتند. با این حال با گران شدن واردات گاز و آرام شدن وضعیت سیاسی در منطقه کردستان، تغییرات زیادی در سال‌های اخیر روی داده است.

 

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت ریستاد انرژی بر مبنای تحلیل پروژه‌های برنامه‌ریزی شده، پیش‌بینی کرده که توسعه جدید گاز در منطقه کردستان عراق ممکن است تا سال ۲۰۲۲ معادل ۳.۳ میلیارد بشکه نفت به تولید این کشور اضافه کند.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار