سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

گزارش مجلس درباره زندان اوین+ جزئیات

گزارش مجلس درباره زندان اوین+ جزئیات رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیاتی از گزارش این کمیسیون درباره زندان اوین ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۰۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسن شجاعی رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پس از بازدید و بازرسی رئیس و اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از زندان اوین، گزارشی در دو بخش تهیه شده که یک بخش از آن درباره کلیپ‌هایی است که از زندان اوین پخش شده است.

 

وی افزود: مورد به مورد این کلیپ‌ها بررسی شده و گزارشی درباره هرکدام آماده شده است؛ که بر این اساس درباره برخی کلیپ‌ها که در آن تخلفاتی رخ می‌دهد قبلاً توسط مسئولان مربوطه توسط سازمان امور زندان‌ها برخورد با آنها صورت گرفته است و با برخی دیگر هم برخورد نشده است که در حال حاضر در دستور کار قرار دارد و قرار است با آنها برخورد شود.

 

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: در بخش دوم گزارش درباره نواقص و کاستی‌هایی که مجموعاً در ساختار زندانبانی ما و فرایند آن وجود دارد آسیب شناسی صورت پذیرفته و خلاءهایی که وجود دارد مورد احصا قرار گرفته و راه حل‌هایی پیشنهاد شده است.

 

شجاعی در همین راستا اضافه کرد: کاری که در حال حاضر قرار است در کمیسیون انجام شود، گزارشی از این موضوع است که به رئیس مجلس تقدیم خواهد شد (با توجه به اینکه ایشان هم به این موضوع ورود داشتند) و در پی این موضوع در صحن کمیسیون مطرح خواهد شد و بعد در مورد اینکه آیا این گزارش در صحن مجلس قرائت شود تصمیم‌گیری خواهد شد.

 

وی همچنین در خصوص مهدی هاشمی و وضعیت وی گفت: با توجه به بازرسی که از زندان اوین صورت پذیرفت، ما متوجه شدیم که در کیفیت اجرای حکم وی اشکالاتی وجود دارد و در حال حاضر موضوع اجرای حکم ایشان در کمیسیون اصل نود مجلس در حال بررسی است.

 

شجاعی در ادامه بیان کرد: به محض اینکه بررسی‌ها تکمیل شد موضوع اعلام خواهد شد، اما چیزی که مسلم است اینکه اجرای حکم وی به خوبی و به درستی صورت نمی‌پذیرد و ما مشغول بررسی هستیم که آیا کسانی هستند که در اجرای حکم ایشان مرتکب تخلف شده باشند که اگر این اتفاق افتاده باشد طبیعتا باید با متخلفان برخورد لازم صورت پذیرد.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که به هر حال همه باید در برابر قانون باید مساوی باشند و عدالت و مساوات برای همه زندانیان مد نظر قرار گرفته باشد بنابراین اگر احراز شود که در اجرای حکم ایشان تبعیض صورت گرفته و شرایط خاصی دیده می‌شود، حتماً کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برخورد لازم را انجام خواهد داد و متخلفین را به مراجع ذیصلاح معرفی می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار