اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد

جزئیات ثبت نام و پرداخت وام به بازنشستگان تامین اجتماعی

رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری گفت: امسال در مرحله‌ی اول ۱۲۰ هزار فقره وام ۷ و ۵ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی اصغر بیات رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری درباره جزئیات پرداخت وام به بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: با توجه به شرایط کشور و بازنشستگان از سال گذشته تصمیم گرفتیم سامانه‌ای را با همکاری سازمان تامین اجتماعی، بانک رفاه و کانون عالی بازنشستگان راه‌اندازی کنیم.

رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری بیان کرد: در سال گذشته به شکل غیر حضوری ۳۴۰ هزار فقره وام ۷ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت کردیم، اما امسال در مرحله‌ی اول ۱۲۰ هزار فقره وام ۷ و ۵ میلیون تومانی پرداخت شد.

بیات ادامه داد: ما سهمیه استان‌ها را بر اساس برنامه ریزی که از قبل انجام شده بود اعلام کردیم و در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۲۰ هزار فقره وام بازنشستگان در دور سوم پرداخت شد. ثبت نام و دریافت این وام از طریق سامانه به شکل غیر حضوری پرداخت شده تمام سعی ما این است که مراجعات بازنشستگان به بانک به شعبات تامین اجتماعی و کانون‌ها کم‌تر شود.

وی افزود: این سامانه کاملا غیر حضوری بوده و اسامی بازنشستگان در آن ثبت می‌شوند. فقط کاربر اسم و مشخصات خود را وارد سامانه می‌کند. بازنشستگان عزیز ما به این نکته توجه کنند که اولا خط موبایل در زمان باید به نام خود فرد باشد تا احراز هویت انجام شود.

بیات گفت:پرداخت وام به صورت کاملا غیرحضوری بوده و متقاضیان از طریق سامانه در کانون استان‌ها ثبت نام کرده اند.

رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری تصریح کرد: بازنشستگان توجه کنند برخی موارد مانند چک برگشتی و معوقه‌ها باعث می‌شود در دریافت وام با مشکل مواجه شوند.

گفتنی است بازنشستگان می‌توانند از طریق سایت کانون‌های بازنشستگی استان‌ها اقدام به ثبت نام وام کنند./باشگاه خبرنگارن

ارسال نظر