هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

جزئیات ثبت نام و پرداخت وام به بازنشستگان تامین اجتماعی

جزئیات ثبت نام و پرداخت وام به بازنشستگان تامین اجتماعی رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری گفت: امسال در مرحله‌ی اول ۱۲۰ هزار فقره وام ۷ و ۵ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی اصغر بیات رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری درباره جزئیات پرداخت وام به بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: با توجه به شرایط کشور و بازنشستگان از سال گذشته تصمیم گرفتیم سامانه‌ای را با همکاری سازمان تامین اجتماعی، بانک رفاه و کانون عالی بازنشستگان راه‌اندازی کنیم.

رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری بیان کرد: در سال گذشته به شکل غیر حضوری ۳۴۰ هزار فقره وام ۷ میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت کردیم، اما امسال در مرحله‌ی اول ۱۲۰ هزار فقره وام ۷ و ۵ میلیون تومانی پرداخت شد.

بیات ادامه داد: ما سهمیه استان‌ها را بر اساس برنامه ریزی که از قبل انجام شده بود اعلام کردیم و در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۲۰ هزار فقره وام بازنشستگان در دور سوم پرداخت شد. ثبت نام و دریافت این وام از طریق سامانه به شکل غیر حضوری پرداخت شده تمام سعی ما این است که مراجعات بازنشستگان به بانک به شعبات تامین اجتماعی و کانون‌ها کم‌تر شود.

وی افزود: این سامانه کاملا غیر حضوری بوده و اسامی بازنشستگان در آن ثبت می‌شوند. فقط کاربر اسم و مشخصات خود را وارد سامانه می‌کند. بازنشستگان عزیز ما به این نکته توجه کنند که اولا خط موبایل در زمان باید به نام خود فرد باشد تا احراز هویت انجام شود.

بیات گفت:پرداخت وام به صورت کاملا غیرحضوری بوده و متقاضیان از طریق سامانه در کانون استان‌ها ثبت نام کرده اند.

رئیس کانون عالی مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری تصریح کرد: بازنشستگان توجه کنند برخی موارد مانند چک برگشتی و معوقه‌ها باعث می‌شود در دریافت وام با مشکل مواجه شوند.

گفتنی است بازنشستگان می‌توانند از طریق سایت کانون‌های بازنشستگی استان‌ها اقدام به ثبت نام وام کنند./باشگاه خبرنگارن

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار