واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها

ضعیف‌ترین مدیریت تاریخ استقلال

مدیریت سهل انگارانه در باشگاه استقلال سبب شده تا درآستانه بازی با الهلال عربستان شاهد جدایی دو بازیکن دیگر از این باشگاه باشیم. مظاهری قراردادش را فسخ کرده و دانشگر نیز عزم تیم خارجی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر درحالی که نیاز بود استقلال در بازی با الهلال نیرو‌های تاثیرگذار خود را در اختیار داشته باشد، اما اتفاقاتی رخ داد که منجر به تضعیف هرچه بیشتر این باشگاه شد.

بعد از جدایی انبوهی از ستاره‌های تاثیر گذار و تمدید نشدن قرارداد فرشید اسماعیلی و همچنین ناکامی درجذب شیمبا و مهاجم خارجی، رشید مظاهری یک روز بعد از امتناع از همراهی استقلال در امارات و حضور در بازی فوق حساس مقابل الهلال عربستان، قراردادش را به طور یک طرفه با باشگاه استقلال فسخ کرد.

 

محمد دانشگر نیز از تیم الخور قطر که هدایت آن را وینفرد شفر به عهده دارد، پیشنهاد دریافت کرده و به احتمال زیاد این بازیکن نیز از استقلال جدا خواهد شد.

 

جدایی این دو بازیکن درحالی که استقلال باید در تاریخ ۲۲ شهریور با تیم تا دندان مسلح الهلال عربستان بازی کند، جز اینکه پیکره استقلال را بیش از گذشته تضعیف کند، محصول دیگری برای این باشگاه نخواهد داشت.

مدیران استقلال بدون توجه به حساسیت‌های این بازی اجازه دادند برخی بازیکنان کلیدی مانند ریگی، قایدی و دیاباته از این تیم جدا شوند. درکمال شگفتی هیات مدیره استقلال تصویب کرده فرشید اسماعیلی هم در این باشگاه نباشد. مضاف برآن باشگاه استقلال نتوانست تدابیری بیندیشد که مظاهری و دانشگر دربازی فوق حساس مقابل الهلال درکنار مجیدی حضور داشته باشند.

شگفتا که به مظاهری اجازه داده می‌شود با وجود داشتن قرارداد با استقلال قراردادش را فسخ کند برود. برای دانشگر نیز که تازه قرارداد بسته بود، بند جدایی به تیم خارجی لحاظ شده تا این بازیکن نیز در اندک زمانی بعد از اینکه قراردادش را به تازگی با استقلال منعقد کرده بود، از استقلال برود.

 

این وقایع نشان می‌دهد مدیریت باشگاه استقلال در اوج ضعف قرار دارند و نمی‌توانند اوضاع را به درستی در کنترل خود درآورند. در چنین شرایطی اگر استقلال به تیم الهلال عربستان ببازد فرهاد مجیدی بهانه کافی دردست خواهد داشت تا باخت تیمش را توجیه کند.

درواقع این مدیریت سراسر غلط مدیران باشگاه استقلال است که تیم را درآستانه یک بازی مهم وحیاتی به چنین روزی انداخته است.

 

ازهمه این مسائل اسفبار‌تر فروش قایدی به تیم الاهلی امارات بود که حتی مدیران این باشگاه نتوانستند سود حاصل از فروش این بازیکن را صرف تقویت این تیم برای بازی فوق حساس با الهلال عربستان کنند. شاید در باشگاه استقلال عزمی برای پیروزی دراین بازی وجود ندارد و همه تصمیم گیران دراین باشگاه انتظار می‌کشند تا تصمیمات تازه درقبال آن‌ها اتخاذ گردد./شهرآرا

ارسال نظر
آخرین اخبار