بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

افشای اطلاعات محرمانه تسلیحات اتمی اسرائیل

یکی از کارمندان مرتبط با برنامه هسته‌ای اسراییل اطلاعات محرمانه‌ای را در این خصوص افشا کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۳ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر ، در حالی که رژیم صهیونیستی سیاست مسکوت نگاه داشتن ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای خود را در دستورکار دارد اما یکی از کارمندان مرتبط با این برنامه اطلاعات محرمانه‌ای را در این خصوص افشا کرده است.

 

«الی گایزلر» یکی از کارمندان پیشین مرتبط با برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی که مسئولیت حفاظت از بسته‌های رادیواکتیو را برعهده داشت، می‌گوید تل‌آویو حتی در زمان جنگ شش روزه بمب اتمی در اختیار داشته و آماده استفاده از آن بوده است.

رژیم صهیونیستی تاکنون بهره‌مند بودن از تسلیحات اتمی را نه تایید و نه تکذیب کرده اما کارشناسان بین‌المللی تخمین می‌زنند این رژیم رقمی حدود 100 تا 400 کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد.

 

چیزی که تا کنون تایید نشده بود این است که رژیم صهیونیستی در زمان جنگ با کشورهای عربی در سال 1967 نیز این تسلیحات را داشته و آماده بود به عنوان آخرین گزینه از آنها استفاده کند.

 

گایزلر در اطلاعاتی که به دکتر «آونر کوهن» تاریخ‌نگار آمریکایی برای تحقیقات جدیدش ارائه کرد، می‌گوید تل‌آویو تا پیش از جنگ شش روزه، به قدری پلوتونیوم ذخیره کرده بود که می‌توانست با آنها دو یا سه بمب اتمی بسازد.

 

طبق گفته‌های گایزلر، یکی از بسته‌هایی که او محافظت می‌کرد، جعبه‌ای چوبی به حجم حدود یک متر مکعب و حاوی یک نیم‌کره فلزی بود. او در آن زمان وظیفه داشت که درجه تششعات رادیواکتیو منتشر شده از این جعبه را بسنجد. او اعتراف می‌کند که هر زمان به سراغ این بسته می‌رفت، به یاد فاجعه هیروشیما و ناگازاکی می‌افتاد و دعا می‌کرد که تل‌آویو هیچگاه به این گزینه متوسل نشود.

 

در بخش‌هایی از این اطلاعات که توسط انتشارات «تیلور اند فرانسیس» منتشر شده، آمده است: «این بسته، یکی از چند بسته (اتمی) موجود بود و در تاسیساتی نزدیک به شهرک غدیرا در 40 کیلومتری جنوب تل‌آویو نگهداری می‌شد. این تاسیسات مانند یک دژ بود، دیوارهای بلندی آن را فرا گرفته و درب آهنین دولنگه عظیمی تنها راه ورود و خروج به آن بود».

 

وی در بخش دیگری توضیح می‌دهد سه روز پیش از وقوع جنگ شش روزه، یک افسر بلندمرتبه ارتش رژیم صهیونیستی به تاسیسات مذکور آمده و می‌خواست که بسته‌های پلوتونیوم را از آنجا خارج کند. گایزلر اما اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.

 

رژیم صهیونیستی سال‌هاست که از امضای معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای سرباز زده و در نتیجه فعالیت‌های اتمی این رژیم تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار ندارد. افشای اطلاعات گایزلر در حالی است که «چاک فِرِلیچ» معاون سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشتر طی مصاحبه با روزنامه «جروزالم پست» گفته بود تل‌آویو نیروی «سه‌گانه اتمی» (تریاد) در اختیار دارد.

العالم

ارسال نظر
آخرین اخبار