رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اقدام جدید طالبان؛ همه مردم افغانستان ممنوع الخروج شدند

اقدام جدید طالبان؛ همه مردم افغانستان ممنوع الخروج شدند در پی اعلام یک نماینده آمریکا مبنی بر عدم اجازه خروج به آمریکایی‌ها در فرودگاه بلخ، طالبان اعلام کرد تا آغاز کار دولت جدید شهروندان اجازه ترک افغانستان را نخواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، طالبان اعلام کرد که تا آغاز کار دولت جدید و فعالیت منظم فرودگاه کابل به شهروندان اجازه ترک افغانستان داده نمی‌شود.

پیش از این، یکی از نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا طالبان را متهم کرده که جلوی خروج آمریکایی‌ها و افغان‌ها را از فرودگاه مزارشریف گرفته است.

ذبیح‌الله مجاهد٬ سخنگوی طالبان در این باره به رادیو آزادی گفت: تا زمان فعالیت مجدد وزارتخانه کشور و خارجه و همچنین فعالیت منظم فرودگاه کابل به کسی اجازه داده نخواهد شد که از راه غیرقانونی از کشور خارج شود.

آمریکا اعلام کرده است که در عملیات تخلیه فرودگاه کابل ۱۳۰ هزار شهروند خارجی و افغان را از این کشور خارج کرده است.

از سوی دیگر مقامات آمریکا اعلام کردند که با طالبان در حال رایزنی هستند تا اجازه خروج شهروندانی که اسناد قانونی را دارند، صادر شود.

پیش از این طالبان اعلام کرده بود که پس از تشکیل دولت جدید به افرادی که خواهان خروج از افغانستان باشد اجازه خروج داده خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار