از سرگیری محاکمه مغز متفکر حملات ۱۱ سپتامبر در آمریکا-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

از سرگیری محاکمه مغز متفکر حملات ۱۱ سپتامبر در آمریکا

رسیدگی به اتهامات مردی که ادعا می‌شود مغز متفکر حملات ۱۱ سپتامبر است و در ۱۵ سال گذشته زندانی بوده، بعد از وقفه ۱۷ ماهه آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، محاکمه «خالد شیخ محمد» که از او به عنوان مغز متفکر حملات ۱۱ سپتامبر یاد می شود؛ از امروز سه شنبه و در آستانه بیستمین سالگرد این حادثه، در دادگاه نظامی آمریکا آغاز شد.

وی و چهار متهم دیگر این پرونده که به مدت ۱۵ سال در زندان «مبارزه با تروریسم» گوانتانامو نگهداری می شدند؛ برای اولین بار از اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی به این سو، در دادگاه حاضر خواهند شد.

روند رسیدگی به پرونده متهمان در ۱۷ ماه گذشته به دلیل همه گیری کرونا متوقف شده بود. در دور قبلی، متهمان تلاش کردند شواهد ارائه شده از سوی دولت واشنگتن را رد کنند. به گفته آنها، چنین شواهدی حین شکنجه در بازداشتگاه های سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به دست آمده است.

وکلای این پرونده می گویند متهمان همگی دچار ضعف بدنی هستند و از تاثیرات ناشی از شکنجه شدید سیا بین سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ رنج می برند.

این پنج نفر با مجازات مرگ به اتهام قتل و تروریسم در دادگاه جنایت جنگی مواجه هستند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار