دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

از سرگیری محاکمه مغز متفکر حملات ۱۱ سپتامبر در آمریکا

رسیدگی به اتهامات مردی که ادعا می‌شود مغز متفکر حملات ۱۱ سپتامبر است و در ۱۵ سال گذشته زندانی بوده، بعد از وقفه ۱۷ ماهه آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، محاکمه «خالد شیخ محمد» که از او به عنوان مغز متفکر حملات ۱۱ سپتامبر یاد می شود؛ از امروز سه شنبه و در آستانه بیستمین سالگرد این حادثه، در دادگاه نظامی آمریکا آغاز شد.

وی و چهار متهم دیگر این پرونده که به مدت ۱۵ سال در زندان «مبارزه با تروریسم» گوانتانامو نگهداری می شدند؛ برای اولین بار از اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی به این سو، در دادگاه حاضر خواهند شد.

روند رسیدگی به پرونده متهمان در ۱۷ ماه گذشته به دلیل همه گیری کرونا متوقف شده بود. در دور قبلی، متهمان تلاش کردند شواهد ارائه شده از سوی دولت واشنگتن را رد کنند. به گفته آنها، چنین شواهدی حین شکنجه در بازداشتگاه های سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به دست آمده است.

وکلای این پرونده می گویند متهمان همگی دچار ضعف بدنی هستند و از تاثیرات ناشی از شکنجه شدید سیا بین سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ رنج می برند.

این پنج نفر با مجازات مرگ به اتهام قتل و تروریسم در دادگاه جنایت جنگی مواجه هستند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار