پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

تحرکات گروهک‌های تروریستی منطقه زیر ذره‌بین سپاه است

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه اگر گروهک‌های تروریستی اقدام نسنجیده‌ای انجام دهند با آنها مقابله می‌کنیم، گفت: اگر این گروهک‌ها اقدامی انجام دهند، ما این حق را به خودمان قائل هستیم تا با آنها برخورد کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سرتیپ پاسدار محمدتقی اوصانلو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید گروهک‌های تروریستی از اقلیم شمال عراق اخراج شوندو این موضوع را بارها به مسولان این اقلیم اعلام کرده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه اگر گروهک‌های تروریستی اقدام نسنجیده‌ای انجام دهند با آنها مقابله می‌کنیم، تصریح کرد: اگر این گروهک‌ها اقدامی انجام دهند، ما این حق را به خودمان قائل هستیم تا با آنها برخورد کنیم.

 

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)نیروی زمینی سپاه با اشاره به دستگیری تعدادی از عناصر ضدانقلاب، اعلام کرد: این عناصر ضد انقلاب در ترور یکی از هموطنان نقش داشتند.

 

اوصانلو با بیان اینکه با این گروهک‌ها برخورد جدی خواهیم داشت، گفت: از جوانان می‌خواهیم از مقرهای گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب دوری کنند و ضرورت دارد جوانان نیز در راستای دور کردن گروهک‌ها از منطقه ما را همراهی کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: از جوانان درخواست می‌شود از گروهک‌های تروریستی دوری کنند و فریب دروغ این گروهک‌ها را نخورند./خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر