ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هشدار دیپلمات روس: به دنبال گرفتن امتیاز از برجام از طریق شورای حکام نباشید

هشدار دیپلمات روس: به دنبال گرفتن امتیاز از برجام از طریق شورای حکام نباشید معاون وزیر خارجه روسیه ضمن بیان این که امروز با نماینده آمریکا در امور ایران درباره مذاکرات احیای برجام رایزنی می‌کند، گفت مسکو به غرب هشدار می‌دهد که به فکر گرفتن امتیازات از این مسئله از جمله از طریق شورای حکام نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت مسکو به غرب در خصوص گرفتن امتیازات از مسئله احیای برجام از جمله از طریق شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار می‌دهد و قصد دارد این موضوع را در دیدار امروز (چهارشنبه) خود با «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران مطرح کند.

ریابکوف با اشاره به نشت اطلاعات در این خصوص در رسانه‌های آمریکایی گفت: ما به همکاران غربی خود نسبت به امتیازگیری بیشتر در زمینه تدوین برخی فرمول‌های محکوم‌کننده علیه ایران که ممکن است در قطعنامه فرضی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گنجانده شود، هشدار می‌دهیم.

وی افزود: می‌دانیم که محافل غربی در این زمینه در حال هماهنگی هستند. در گفت‌وگوی آتی با رابرت مالی، موضع خود را بیان خواهیم کرد.

دیپلمات روس سپس بر لزوم حفظ خویشتن‌داری و پیگیری مداوم و با حوصله سازش تاکید کرد.

وی خواستار ممانعت از برخورد احساسی نسبت به احیای برجام شد و گفت مصالحه ضرورت دارد و هیچ‌گونه بازنگری در توافقنامه‌های قبلی نباید صورت بگیرد.

ریابکوف با بیان این که تمرکز گفت‌وگوی امروز او با مالی در مسکو بر ازسرگیری مذاکرات وین برای احیای برجام خواهد بود که وقفه زیادی در آن ایجاد شده، ابراز امیدواری کرد طرف آمریکایی رویکردی متعادل و منطقی را اتخاذ کند و با اظهارات و اقدامات خود اوضاع را پیچیده‌تر نکند.

معاون وزیر خارجه روسیه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت برنامه هسته‌ای ایران در حال توسعه است، اما این روندی برگشت‌پذیر است. او همچنین از تهران خواست درک لازم را در خصوص تداوم همکاری با آژانس اتمی نشان دهد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار