رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند فایننشال‌تایمز: آمریکا اطلاعات میدانی را برای اوکراین فراهم می‌کند اسلامی: تاکنون حدود ۱۰ مرکز در کشور به فناوری پلاسمای سرد مجهز شده‌اند

هشدار دیپلمات روس: به دنبال گرفتن امتیاز از برجام از طریق شورای حکام نباشید

معاون وزیر خارجه روسیه ضمن بیان این که امروز با نماینده آمریکا در امور ایران درباره مذاکرات احیای برجام رایزنی می‌کند، گفت مسکو به غرب هشدار می‌دهد که به فکر گرفتن امتیازات از این مسئله از جمله از طریق شورای حکام نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت مسکو به غرب در خصوص گرفتن امتیازات از مسئله احیای برجام از جمله از طریق شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار می‌دهد و قصد دارد این موضوع را در دیدار امروز (چهارشنبه) خود با «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران مطرح کند.

ریابکوف با اشاره به نشت اطلاعات در این خصوص در رسانه‌های آمریکایی گفت: ما به همکاران غربی خود نسبت به امتیازگیری بیشتر در زمینه تدوین برخی فرمول‌های محکوم‌کننده علیه ایران که ممکن است در قطعنامه فرضی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گنجانده شود، هشدار می‌دهیم.

وی افزود: می‌دانیم که محافل غربی در این زمینه در حال هماهنگی هستند. در گفت‌وگوی آتی با رابرت مالی، موضع خود را بیان خواهیم کرد.

دیپلمات روس سپس بر لزوم حفظ خویشتن‌داری و پیگیری مداوم و با حوصله سازش تاکید کرد.

وی خواستار ممانعت از برخورد احساسی نسبت به احیای برجام شد و گفت مصالحه ضرورت دارد و هیچ‌گونه بازنگری در توافقنامه‌های قبلی نباید صورت بگیرد.

ریابکوف با بیان این که تمرکز گفت‌وگوی امروز او با مالی در مسکو بر ازسرگیری مذاکرات وین برای احیای برجام خواهد بود که وقفه زیادی در آن ایجاد شده، ابراز امیدواری کرد طرف آمریکایی رویکردی متعادل و منطقی را اتخاذ کند و با اظهارات و اقدامات خود اوضاع را پیچیده‌تر نکند.

معاون وزیر خارجه روسیه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت برنامه هسته‌ای ایران در حال توسعه است، اما این روندی برگشت‌پذیر است. او همچنین از تهران خواست درک لازم را در خصوص تداوم همکاری با آژانس اتمی نشان دهد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار