درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

قالیباف: هر فردی هر جایی سخنی گفت نباید به آن پاسخ داد

قالیباف: هر فردی هر جایی سخنی گفت نباید به آن پاسخ داد رئیس مجلس گفت: اگر هر فردی هر جایی سخنی گفت نباید به آن پاسخ داد، با خروج یک نفر مجلس از عدد نمی‌افتد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  عبدالحسین روح الامینی نماینده تهران در مجلس در نشست علنی امروز (چهارشنبه 17شهریور) قوه مقننه و در تذکری آیین‌نامه ای گفت: هیأت رئیسه ملزم به حفظ شأن و جایگاه نمایندگان است. امروز یکی از مطبوعات تیتری زده است که مجلس از 500 روز تنها 6 روز حد نصاب داشته است و این توهین به مجلس است.

 

وی افزود: در تعیین اعضای هیئت دولت، رئیس جمهور این اختیار را داشت که دو نفر از نمایندگان را به عنوان وزرا انتخاب کند و مجلس نیز می‌توانست این موضوع را بپذیرد و رأی اعتماد به آنها بدهد اما در بقیه مسائل ما حفظ شأن نمایندگی را با هیچ چیزی در این کشور عوض نمی‌کنیم و اینکه به هر ضرورت و دلیلی افراد برای مسئولیت‌های مختلف بخواهند از مجلس بروند در شأن مجلس نیست.

 

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: اینکه مجلس به پلکان و سکویی تبدیل شود، در افکار عمومی وجهه خوبی ندارد و رهبری نیز در نکاتی که به مجلس گوشزد کردند این موضوع وجود داشت البته در مقاطعی ضرورت دارد که از ظرفیت مجلس استفاده شود و این در مورد وزرا صدق می‌کرد و مجلس نیز به آن رأی داد اما من از رئیس مجلس سوال می‌کنم که چرا از حیثیت مجلس دفاع نمی‌کنند که این بحث در جامعه شکل بگیرد که بگویند مجلسیان به دنبال پست و مقام هستند.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در تذکر دیگری خطاب به هیئت دولت گفت: ما در روز رأی اعتماد به اعضای هیأت دولت عرض کردیم میثاق ما با آنها اصل (3) قانون اساسی است که عدالت یکی از اصلی‌ترین آنها است که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز بوده است و ضمن خسته نباشید به دولت و وزرا عرض می‌کنم باید به این نکات توجه کنند.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر اظهار داشت: اگر هر فردی هر جایی سخنی گفت نباید به آن پاسخ داد، با خروج یک نفر مجلس از عدد نمی‌افتد، مجلس 290 نفر نماینده دارد و حالا با تشخیص مجلس و بنا به اولویت و نیاز کشور از آن خارج می‌شود و پیشنهاددهنده نیز مطرح نیست بلکه نمایندگان تصمیم می‌گیرند که با این موضوع موافقت کنند یا خیر و من از دوستان خواهش می‌کنم اگر جایی تذکری می‌دهند، آیین‌نامه را رعایت کنند.

 

وی افزود: ماده 90 و 91 به صراحت مشخص کرده است که درخواست نماینده برای خروج باید مدلل و مشخص باشد و به تشخیص مجلس این اتفاق می‌افتد و مجلس براساس خرد جمعی تصمیم می‌گیرد و همه به آن احترام می‌گذارند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار