خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

سخنان آیت الله رئیسی درباره بازگشایی مدارس و محدودیت‌های کرونایی

سخنان آیت الله رئیسی درباره بازگشایی مدارس و محدودیت‌های کرونایی رئیس جمهور گفت: مقدمات لازم برای بازگشایی مراکز علمی، آموزشی و مدارس و نیز کاهش محدودیت برای فعالیت‌های اقتصادی و کسب و کارها با جایگزینی محدودیت‌های هوشمند مهیا شده که در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا روز پنج‌شنبه در حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور برگزار شد و در این جلسه موضوعاتی از جمله روند واردات واکسن، تسریع در واکسیناسیون و از سرگیری فعالیت‌ها و همچنین اعمال محدودیت‌های هوشمند مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی در این جلسه با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های انجام شده برای مقابله و مهار موج پنجم کرونا، از محقق شدن 4 گام تحولی در مقابله با این بیماری و فراهم شدن بستر لازم برای تحقق گام‌های بعدی خبر داد.

 

رئیس‌جمهور تحول در تولید واکسن داخلی را به عنوان اولین گام دانست و گفت: تولید واکسن داخلی از جمله واکسن فخرا، رازی و توسعه خطوط تولید واکسن برکت با تسریع در صدور مجوزهای قانونی از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شتاب گرفته است.

 

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تحول در واردات واکسن به عنوان گام دوم اظهار داشت: واردات واکسن در روزهای گذشته سرعت قابل توجهی پیدا کرده است و در این زمینه به حدود 50 میلیون دُز واکسن رسیده‌ایم.

 

وی خاطرنشان کرد: تسریع در واکسیناسیون به‌گونه‌ای که روز گذشته بیش از یک میلیون و 100 هزار دوز واکسن تزریق شده است، گام تحولی سوم می‌باشد و این واکسیناسیون قابلیت افزایش تا دو میلیون دوز را نیز دارد.

 

رئیس‌جمهور اقدامات انجام شده در حوزه غربالگری و اجرای طرح شهید سلیمانی را گام تحولی چهارم دانست و اظهار داشت: در این زمینه سپاه، بسیج، هلال احمر و سایر دستگاه‌ها اقدامات ارزشمندی انجام دادند و این اقدامات همچنان باید تداوم داشته باشد.

 

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه با تحقق 4 گام تحولی، مقدمات لازم برای برداشته شدن گام‌های بعدی فراهم شده است، اظهار داشت: امروز مقدمات لازم برای بازگشایی مراکز علمی، آموزشی و مدارس به عنوان گام پنجم و نیز کاهش محدودیت برای فعالیت‌های اقتصادی و کسب و کارها با جایگزینی محدودیت‌های هوشمند به عنوان گام ششم مهیا شده است که در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار