وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

تشکیل کارگروه ویژه کمیسیون بهداشت برای بررسی بودجه حوزه سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۱

سخنگوی کمیسیون بهداشت از تشکیل کارگروه بودجه در کمیسیون متبوعش برای بررسی بندهای مربوط به حوزه سلامت و بهداشت در لایحه بودجه ۱۴۰۱ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز فصل بررسی بودجه در مجلس، اظهار کرد:بررسی بند‌های مربوط به حوزه بهداشت، سلامت و درمان و همچنین پیشنهادات نمایندگان در این حوزه‌ها در لایحه بودجه سال 1401 رسما از هفته آینده در کمیسیون بهداشت آغاز می‌شود.

وی افزود:البته در جلسه اخیر اعضای کمیسیون به بررسی وضعیت تخصیص بودجه بخش سلامت ، درمان و پیش‌بینی‌های لازم در تامین منابع بهداشت در بودجه 1401 با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت، بیمه سلامت و سازمان برنامه و بودجه ورود کردند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه اعضای کمیسیون در جلسه با مسئولان مربوطه بر توجه و اجرای قوانین مرتبط با حوزه سلامت در قوانین بودجه و برنامه ششم توسعه و سیاست های کلی سلامت تاکید کردند، افزود:نمایندگان همچنین از مسئولان مربوطه خواستند تا اجرای قوانین حوزه سلامت و بهداشت در اولویت قرار گیرد.

شیخی با بیان اینکه در این جلسه بر افزایش بودجه وزارت بهداشت در لایحه بودجه سال آینده تاکید شد، گفت: در این جلسه موضوع حذف بودجه سلامت الکترونیک، درآمد اختصاصی سازمان انتقال خون، اعتبارات عمرانی بیمارستان ها ، هزینه‌های ناباروری و ... از سوی اعضای کمیسیون مطرح و میهمانان توضیحاتی را پیرامون دغدغه‌های نمایندگان ارائه کردند.

وی   افزود:در نهایت پس از استماع نظرات نمایندگان قرار شد بیمه، هلال‌احمر و وزارت بهداشت سه کارشناس که اطلاعات کاملی را نسبت به بودجه و منابع و مصارف مجموعه های خود دارند به کمیسیون معرفی کنند تا پیشنهادات کارشناسی و دقیقی را برای نهایی شدن تصمیمات برای ارائه به کمیسیون تلفیق داشته باشند.

نماینده اصفهان در مجلس با بیان اینکه در این جلسه بر توجه بندهای مربوط به حوزه سلامت در لایحه بودجه 1401 تاکید شد، گفت: همچنین در این جلسه مقرر شد کارگروه بودجه در کمیسیون بهداشت برای بررسی بندهای مربوط به حوزه سلامت در لایحه بودجه 1401 تشکیل شود تا بودجه مربوط به حوزه سلامت و بهداشت و درمان را بررسی و گزارش آن را به کمیسیون و همچنین در صورت نیاز کمیسیون تلفیق ارائه دهند.

شیخی در پایان بیان کرد: لازم به ذکر است که اعضای کمیسیون در جلسات قبلی کمیسیون آقایان علی اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدوکنار، سیدجلیل میرمحمدی میبدی نماینده مردم تفت و میبد و سیدمرتضی خاتمی نماینده مردم ماهنشان، ایجرود و دهستان های بوغداکندی و قلتوق را برای حضور در کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 انتخاب کرده بودند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار