کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

گفت و گوی تلفنی عبدالله با امیرعبداللهیان

گفت و گوی تلفنی عبدالله با امیرعبداللهیان عبدالله عبدالله در گفت و گوی تلفنی با امیرعبداللهیان خواستار ارسال کمک‌های انساندوستانه ایران به افغانستان شد و‌ دو طرف تأکید کردند که این‌ مردم افغانستان هستند که باید درباره آینده کشورشان تصمیم بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه جمهوری اسلامی افغانستان با حسین امیرعبداللهیان تلفنی گفت و گو کرد و انتصاب وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک‌ گفت.

عبدالله همچنین از مواضع جمهوری‌اسلامی ایران در دفاع از مردم افغانستان تشکر و تقدیر کرد.

عبدالله عبدالله ضمن تشریح وضعیت انسانی در افغانستان، خواستار ارسال کمک‌های انسان دوستانه کشورمان به افغانستان شد.

در این گفتگوی تلفنی دو طرف ضرورت مبارزه با پدیده شوم تروریسم و همچنین تشکیل دولت فراگیر با مشارکت همه اقوام و طرف ها را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار دادند.

دو طرف همچنین تاکید کردند که این‌ مردم افغانستان هستند که نهایتا باید در خصوص آینده کشورشان تصمیم بگیرند.

امروز نشست نمایندگان ویژه کشورهای همسایه افغانستان به صورت مجازی برگزار شد و قرار است نشست مجازی وزرای خارجه نیز روز چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه به صورت مجازی برگزار شود.

لازم به ذکر است، اوضاع افغانستان از جمله محورهای گفتگوهای اخیر وزیر امور خارجه کشورمان با تعدادی از همتایانش بود.

امیرعبداللهیان در نخستین گفتگوی تلویزیونی پس از تصدی این سمت درباره افغانستان اظهار داشت: ما از افغانستانی حمایت می‌کنیم که نظر مردم افغانستان نسبت به تعیین سرنوشتشان در این کشور دیده شود و در این مقطع آن‌چه مهم است این است که دولت فراگیر با مشارکت همه اقوام افغان، راهکار سیاسی منحصر به فرد برای برون رفت از مشکلات افغانستان هست. این مصائبی که الان سر مردم افغانستان می‌آید ریشه در رفتار آمریکا در این کشور دارد. آمریکایی‌ها به موج عظیمی که به آنها در فرودگاه پناه آورده بودند رحم نکردند و شاهد بودید چه اتفاقاتی در فرودگاه رخ داد.

وزیر خارجه خاطرنشان کرد: در موضوع افغانستان، اگر بیگانگان دست از سر افغانستان بردارند رهبران افغانستان و رهبران همه اقوام و احزاب و گروه‌های افغانستانی از چنان قابلیتی برخوردارند که خودشان درباره آینده کشورشان تصمیم بگیرند. ما از یک افغانستان امن و پایدار و افغانستانی که با همسایگانش در صلح و ثبات زندگی کند و افغانستانی که مردمش در تعیین سرنوشت خود نقش داشته باشند حمایت می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار