بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی توضیح شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جزییات تاثیر مثبت معدل دوره یازدهم کنکور مرگ سالانه ۵۰۰۰۰ ایرانی بر اثر آلودگی هوا تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد/ موافقت شورا با اعمال تاثیر مثبت معدل مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ تمدید شد

تصمیم نهایی آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی جدید

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: مهر امسال و آغاز سال تحصیلی به صورت مجازی خواهد بود و تلاش داریم بازگشایی مدارس خیلی آرام، بی دغدغه و با شکوه انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 11
کد خبر: ۱۰۱۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر در کش و قوس ماجرای حضوری و مجازی آغاز سال تحصیلی، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور که با موضوع «پروژه مهر و بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید»، در اردوگاه فرهنگی - تربیتی شهید باهنر، برگزارشد، اظهار کرد: مهر امسال و آغاز سال تحصیلی به صورت مجازی خواهد بود و تلاش داریم بازگشایی مدارس خیلی آرام، بی دغدغه و با شکوه انجام شود.

البته علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز شعار اصلی بازگشایی مدارس را «تدریجی بودن آموزش های حضوری و اقتضایی بودن آن» اعلام کرد و گفت: در مفهموم کلیدی تدریجی بودن، باید در بازگشایی مدارس به صورت آرام و تدریجی عمل کنیم و بازگشایی را کاملا در اختیار استان و منطقه، با توجه به شرایط قرار دهیم.

کمرئی افزود: در مدارس کم جمعیت که کلاس‌های زیر 15 نفر داریم بازگشایی حضوری به صورت حتمی انجام خواهد شد ولی در مدارسی که تعداد دانش آموزان بالاتر از 450 نفر است باید با برنامه‌ریزی دقیق، دانش آموزان در کلاس های درس حضور داشته باشند تا بتوانیم با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی، با مراقبت از سلامتی دانش آموزان، شاهد حضور آنها در مدارس باشیم.

وی با اشاره به این که تمامی اختیارات بازگشایی مدارس در مناطق به استان و منطقه سپرده شده است، گفت: با تشخیص استان یا هر منطقه، پروژه مهر انجام شده و مدارس سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد.

کمرئی با تأکید بر این که مشارکت با صدا و سیما و غنی سازی از اصلی ترین عناصر در بازگشایی مدارس است، تصریح کرد: برای اقناع معلمان، اولیا و دانش آموزان در مسأله بازگشایی و ضرورت حضور دانش آموزان در محیط مدرسه و کلاس درس، برنامه های آموزشی و گفت و گو محور با حضور اساتید و کارشناسان امر تعلیم و تربیت تهیه شده است که از طریق صدا و سیما و پرتال وزارت آموزش و پرورش، در حال پخش است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار