پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

احتمال نزولی شدن شیب صعودی کرونا در استان تهران از هفته آینده

استاندار تهران از احتمال نزولی شدن شیب صعودی کرونا در استان تهران از هفته آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه برگزاری تجلیل از معلمان نمونه شهر و شهرستان‌های استان تهران که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد اظهار داشت: واقعیت این است که حضور دانش آموزان در مدارس با تلاش معلمان دلسوز موجب ارتقای رشد علمی و اجتماعی می‌شود که تلاش داریم در سال تحصیلی جدید دانش آموزان در فضای مدرسه به امر تحصیل مشغول شوند.

 

وی ادامه داد: هر چند شیوع ویروس کرونا از اسفند ۹۸ کشور را فرا گرفت ولی نظام تعلیم و تربیت تعطیل نشد و معلمان در فضای مجازی در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان نقش خود را به درستی انجام دادند و با توسعه پوشش واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دنبال آن هستیم در سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان به صورت حضوری در مدارس تحصیل کنند.

استاندار تهران سپس عنوان کرد: با قدردانی از معلمان باید در شیوه‌های تعلیم و تربیت بازنگری کرد و در راستای ارتقا بخشیدن به سطح علمی دانش آموزان اقدامات بهتری انجام دهیم.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در زمینه افزایش حقوق معلمان انجام شده اما کافی نبوده گفت: دولت تلاش خود را می‌کند که افزایش حقوق و حمایت مادی خود را از این قشر تأثیرگذار کشور ادامه دهد.

 

استاندار تهران در ادامه با اشاره به راه اندازی سامانه ۶۰۷۰ تصریح کرد: شهروندانی که مبتلا به ویروس کرونا هستند و برای بستری به دنبال بیمارستان هستند می‌توانند با استفاده از این سامانه از راهنمایی‌ها و آموزش‌های کارشناسان بهره مند شوند.

 

محسنی بندپی خاطرنشان کرد: هنوز استان تهران به شرایط مطلوب نرسیده و به نظر می‌رسد که از هفته آینده شیب صعودی ویروس کرونا نزولی شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار