سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

توضیحات رئیس مجلس درباره مسئله رمزارز‌ها

توضیحات رئیس مجلس درباره مسئله رمزارز‌ها رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، نسبت به قرار ندادن گزارش کمیسیون متبوعش در دستور کار صحن علنی در خصوص رمزارزها انتقاد کرد و همچنین خواستار خارج کردن فروش نفت از حالت سنتی و عرضه نفت خام در بورس انرژی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۸۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه علنی امروز (یکشنبه 21 شهریور) قوه مقننه و در تذکری آئین نامه ای، گفت:طبق قانون گزارش‌ها باید در صحن قرائت شود اما من دلیل عدم قرائت گزارش‌ کمیسیون اقتصادی در مورد موضوع مهم رمزارزها را متوجه نمی‌شوم چرا که قرائت این گزارش هر هفته به عقب می‌افتد لذا از رئیس و هیئت رئیسه مجلس درخواست رعایت این موضوع را دارم.

 

وی ادامه داد: همچنین درخواستمان از دولت این است که با توجه به ضرورت بازگشت به شرایط قبلی در فروش نفت، این مهم علیرغم وجود تحریم‌ها، نیازمند اهتمام دولت است لذا از وزیر نفت و رئیس جمهور درخواست دارم به مسئله فروش نفت و کسب درآمدهای ارزی از این طریق توجه ویژه کنند.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توقف بورس نفت و انرژی و سایر محصولات نفتی که قابلیت عرضه دارند، استمرار پیدا کرده، خطاب به وزیر نفت گفت: آقای وزیر نفت، نخستین اقدام شما باید گشایش در حوزه فروش نفت خام باشد و این فروش را از حالت سنتی خارج کنید تا فروش نفت خام کشور کاملا تخصصی و از طریق بورس انرژی عملیاتی شود.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکرات این نماینده گفت: در رابطه با تبصره (1) ماده (45) آیین نامه داخلی مربوط به قرائت گزارش کمیسیون‌ها در صحن باید بگویم طبق تبصره (1) ماده (45)‌ قانون، کمیسیون‌ها می‌توانند اگر اصلاحاتی جزئی وجود دارد همراه با گزارش بیاورند اما متأسفانه رسم شده طرحی را زمینه این تبصره می‌کنند و به صحن ارائه می‌دهند، در واقع می‌خواهند مسیر ارائه طرح‌ها و لوایح را دور بزنند که ما این روند را قبول نداریم لذا اگر پیشنهادی می‌خواهد به همراه گزارش‌ها بیاید باید مسیر لوایح و طرح‌ها را طی کند.

 

قالیباف در پایان تأکید کرد: مسئله رمزارزها در دستور کار هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی قرار دارد و قرائت خواهد شد./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۱
0
0
ایران میتواند بیت ایل را به ارزهای دیجیتال جهان وارد کند هر بیت ایل یک بشکه نفت تضمین شده پول ما میتواند یکی از ارزشمندترین پولهای جهان شود
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار