عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

توضیحات رئیس مجلس درباره مسئله رمزارز‌ها

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، نسبت به قرار ندادن گزارش کمیسیون متبوعش در دستور کار صحن علنی در خصوص رمزارزها انتقاد کرد و همچنین خواستار خارج کردن فروش نفت از حالت سنتی و عرضه نفت خام در بورس انرژی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۸۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه علنی امروز (یکشنبه 21 شهریور) قوه مقننه و در تذکری آئین نامه ای، گفت:طبق قانون گزارش‌ها باید در صحن قرائت شود اما من دلیل عدم قرائت گزارش‌ کمیسیون اقتصادی در مورد موضوع مهم رمزارزها را متوجه نمی‌شوم چرا که قرائت این گزارش هر هفته به عقب می‌افتد لذا از رئیس و هیئت رئیسه مجلس درخواست رعایت این موضوع را دارم.

 

وی ادامه داد: همچنین درخواستمان از دولت این است که با توجه به ضرورت بازگشت به شرایط قبلی در فروش نفت، این مهم علیرغم وجود تحریم‌ها، نیازمند اهتمام دولت است لذا از وزیر نفت و رئیس جمهور درخواست دارم به مسئله فروش نفت و کسب درآمدهای ارزی از این طریق توجه ویژه کنند.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توقف بورس نفت و انرژی و سایر محصولات نفتی که قابلیت عرضه دارند، استمرار پیدا کرده، خطاب به وزیر نفت گفت: آقای وزیر نفت، نخستین اقدام شما باید گشایش در حوزه فروش نفت خام باشد و این فروش را از حالت سنتی خارج کنید تا فروش نفت خام کشور کاملا تخصصی و از طریق بورس انرژی عملیاتی شود.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکرات این نماینده گفت: در رابطه با تبصره (1) ماده (45) آیین نامه داخلی مربوط به قرائت گزارش کمیسیون‌ها در صحن باید بگویم طبق تبصره (1) ماده (45)‌ قانون، کمیسیون‌ها می‌توانند اگر اصلاحاتی جزئی وجود دارد همراه با گزارش بیاورند اما متأسفانه رسم شده طرحی را زمینه این تبصره می‌کنند و به صحن ارائه می‌دهند، در واقع می‌خواهند مسیر ارائه طرح‌ها و لوایح را دور بزنند که ما این روند را قبول نداریم لذا اگر پیشنهادی می‌خواهد به همراه گزارش‌ها بیاید باید مسیر لوایح و طرح‌ها را طی کند.

 

قالیباف در پایان تأکید کرد: مسئله رمزارزها در دستور کار هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی قرار دارد و قرائت خواهد شد./تسنیم

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۱
0
0
ایران میتواند بیت ایل را به ارزهای دیجیتال جهان وارد کند هر بیت ایل یک بشکه نفت تضمین شده پول ما میتواند یکی از ارزشمندترین پولهای جهان شود