نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند

رژیم صهیونیستی: پهپادهای ایرانی دقیق و ویرانگر هستند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت که ایران پهپادهای دقیق و ویرانگری دارد و همزمان ادعا کرد که ایران یک پایگاه آموزشی پیشرفته پهپادی در کاشان دایر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز مدعی شد که ایران یک پایگاه آموزشی پهپادی پیشرفته در کاشان واقع در استان اصفهان دارد و گروههای مقاومت را در آن‌جا آموزش می‌دهد.

گانتز در این سخنرانی که در دانشگاه «رایخمان» در شهر «هرتزلیا» انجام داد گفت: «یکی از ابزارهای مهمی که ایران آن را توسعه داده، پهپادها هستند و ایران اخیرا در پایگاهی در کاشان شروع به آموزش چگونگی ساخت و عملیاتی کردن پهپادها به گروههای مسلح کرده است.»

وزیر جنگ صهیونیستی افزود: «ما در حال سخن گفتن درباره پهپادهای بسیار دقیق و ویرانگر هستیم. این پهپادها همچون موشک بالستیک یا جنگنده‌ها می‌توانند هزاران کیلومتر را بپیمانند. ایرانی‌ها این پهپادها را ساخته و به نمایندگان خود که با نیروی هوایی سپاه پاسداران و نیروی قدس هماهنگ هستند، تحویل می‌دهند.»

بنی گانتز همچنین ادعا کرد که حوثی‌های یمن دهها فروند از این پهپادها را به دست آورده‌اند و گروههای حماس و جهاد اسلامی نیز به دانش چگونگی عملیاتی کردن این پهپادها دست یافته‌اند. این ادعا در حالی است که ارتش یمن بارها بر بومی بودن پهپادهای خود تأکید کرده است.

مقامات صهیونیستی بیش از ۱۰ سال است که هر روز ادعا می‌کنند ایران تا شش ماه الی یک سال آینده به بمب هسته‌ای دست خواهد یافت./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار