پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

مهلت یک ماهه «سازمان وظیفه» به مشمولان کنکوری

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: به کلیه مشمولان فارغ التحصیل مقاطع تحصیلی دیپلم و بالاتر که در سال ۱۳۹۹ فارغ‌التحصیل شده و در مراکز دانشگاهی در مقاطع بالاتر پذیرفته شده اند تا پایان مهرماه مهلت داده شده تا نسبت به تعییین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر سردار تقی مهری در این باره اظهار کرد: به دلیل تشدید شیوع ویروس کرونا و تاخیر در اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، با اعلام ستاد کل نیروهای مسلح به کلیه مشمولان فارغ التحصیل مقاطع مختلف تحصیلی دیپلم و بالاتر در سال ۱۳۹۹ که می بایست تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۰ نسبت به معرفی خود اقدام می کردند تا پایان مهرماه ( ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰) مهلت داده می شود تا در صورت قبولی به هر نحو (با آزمون و بدون آزمون) در نیمسال اول تحصیلی (مهرماه) در هریک از واحدهای دانشگاهی مجاز ثبت نام کرده و غیبت برای آنان لحاظ نمی شود در این خصوص شرایط مربوطه به کلیه رده ها ابلاغ شده و خدمات در این راستا ارائه می شود.

وی به تشریح شرایط مربوطه در این خصوص پرداخت و گفت: کلیه مشمولان دیپلم فارغ التحصیل خرداد تا شهریور ماه سال ۱۳۹۹ که برابر ضوابط قانونی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مجاز با آزمون یا بدون آزمون در نیمسال اول سال ۱۴۰۰ (مهرماه) پذیرفته شده اند تا ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۰ مهلت داده می شود تا نسبت به ثبت نام اقدام و یا در صورت عدم تمایل به ادامه تحصیل نسبت به تعیین تکلیف خدمتی خود از طریق دفاتر پلیس+۱۰ اقدام کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا عنوان کرد: کلیه مشمولان فارغ التحصیل خرداد ماه تا شهریورماه سال ۱۳۹۹ مقاطع تحصیلی دانشگاهی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری که برابر ضوابط قانونی در مقاطع تحصیلی بالاتر یعنی کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته، دکترای تخصصی و یا دکترای حرفه ای با آزمون یا بدون آزمون در نیمسال اول سال ۱۴۰۰ (مهرماه) در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مجاز، پذیرفته شده اند تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰ مهلت داده می شود تا نسبت به ثبت نام اقدام کرده و یا درصورت عدم تمایل به ادامه تحصیل نسبت به تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود و دریافت برگ آماده به خدمت از طریق دفاتر پلیس+۱۰ اقدام کنند.

سردار مهری تصریح کرد: کلیه مشمولانی که برابر ضوابط قانونی برای تکمیل ظرفیت و یا نیم سال تحصیلی دوم سال ۱۴۰۰ (بهمن ماه) پذیرفته شده اند نیز صرفا تا پایان مهرماه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۰) مهلت معرفی دارند تا ضمن معرفی خود و تعیین تکلیف خدمتی، در صورت تمایل و با ارائه گواهی قبولی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در بهمن ماه پس از دریافت برگ آماده به خدمت از طریق دفاتر مذکور از تسهیلات تمدید تاریخ اعزام تا زمان لازم بهره مند شوند.

براساس گزارش سایت پلیس، وی در ادامه تاکید کرد: مهلت تعیین شده به هیچ عنوان قابل تمدید نبوده و برای مشمولانی که به هردلیلی از این تسهیلات استفاده نکرده و در موعد مقرر وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف نکنند غیبت لحاظ شده و مجاز به ادامه تحصیل نیستند./ایسنا

کلمات کلیدی: تقی مهری کنکور
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده