استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

ادعای اصلاح طلبان مبنی بر تمدید توافق «صالحی-گروسی» بی‌اساس است

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اصلاح‌طلبان دنبال تضعیف اصل مذاکرات در دولت سیزدهم هستند، گفت: برخی می‌خواهند القا کنند که دولت راهی جز عقب‌نشینی در برابر غرب ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 15
کد خبر: ۱۰۲۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا تقی‌پور نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سناریوی رسانه‌ای اصلاح‌طلبان مبنی طرح ادعای بی‌اساس تمدید توافق «صالحی - گروسی» اظهار داشت: اصلاح‌طلبان به دلیل شکستی که در دولت گذشته خورده‌اند، به دنبال القای این مطلب هستند که راهی جز کوتاه آمدن جمهوری اسلامی در مقابل غرب وجود ندارد. اصلاح‌طلبان در هشت سال مذاکره با غرب و آمریکا نتوانستند از عزت جمهوری اسلامی پاسداری کنند.

 

وی افزود: سیاست خارجی جمهوری اسلامی و پیام انقلاب بارها توسط مقام معظم رهبری اعلام شده است. طبق این سیاست، جمهوری اسلامی با همه کشورهای جهان به جز رژیم صهیونیستی می‌تواند مذاکره و ارتباط برقرار کند، به شرط آنکه این رابطه عزتمندانه باشد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه مشی جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب مذاکره و گفتگو بوده است، اظهار داشت: اصلاح‌طلبان به دنبال القای این مطلب بودند که جمهوری اسلامی می‌خواهد رابطه خود را با دنیا قطع کند و این دروغ شاخدار را در رسانه‌های خود مرتباً اعلام می‌کردند تا طرف غربی را که عامل اصلی به بن‌بست رسیدن مذاکرات است، تبرئه کنند.

 

تقی‌پور افزود: دستیابی به توافق بین ایران و غرب ضروری است، اما این توافق باید در چارچوب عزت، حکمت و مصلحت باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه اصلاح‌طلبان با القای مذاکرات مد نظر خود به دنبال تضعیف اصل مذاکرات در دولت سیزدهم هستند، گفت: اصلاح‌طلبان به جای اینکه با مواضع جمهوری اسلامی همراهی کنند، به دنبال تطهیر مواضع قبلی خود هستند، تا این‌گونه القا کنند که هیچ راهی جز عقب‌نشینی در مقابل غرب وجود ندارد. این در حالی است که دولت سیزدهم به دنبال مذاکره عزتمندانه با غرب است.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه نمایندگان باید هوشیار باشند که اصلاح‌طلبان مسیر مذاکرات را منحرف نکنند، گفت: بر اساس منظومه فکری غرب‌گرایانه اعتدالیون و اصلاح‌طلبان، برای فشار به دولت جهت پذیرش هر توافقی، باید اقتصاد به مذاکرات گره بخورد. این سناریو را رسانه‌های اصلاح‌طلب طی روزهای گذشته آغاز کرده‌اند. این در حالی است که اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان داخلی، مشی رهبری انقلاب است.

 

وی تصریح کرد: دولت باید بر روی مواضع اصولی خود پافشاری کند تا غرب و آمریکا متوجه شوند تنها در چارچوب اجرای تعهدات خود در قبال ایران می‌توانند پشت میز مذاکرات برگردند و نخواهند توانست روی هیچ گروه سیاسی در ایران حساب باز کنند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار