اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

یوسف‌نژاد: مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین است

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط فعلی افزایش قیمت حامل‌های انرژی تبعاتی خواهد داشت، گفت: مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۴۰
به گزارش راهبرد معاصر ، علی‌اصغر یوسف‌نژاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به تصمیم دولت برای سهمیه‌بندی بنزین، گفت: این موضوع فعلاً از سوی دولت منتفی شده و زمانی برای آن اعلام نشده است.

   
وی با بیان اینکه دولت پیش از هر اقدامی باید توضیحات لازم را ارائه کند، ادامه داد: قطعاً افزایش یکباره قیمت حامل‌های انرژی بر اقتصاد کشور تأثیر منفی خواهد گذاشت.

نماینده مردم ساری در مجلس با تأکید بر اینکه نمایندگان در بررسی بودجه سال 97 و 98 با افزایش قیمت حامل‌های انرژی مخالفت کرده بودند، افزود: قطعاً سهمیه‌بندی بنزین به کاهش مصرف منجر نخواهد شد و ممکن است تنها درآمد کمی را برای دولت داشته باشد که بار منفی این موضوع درآمدها را پوشش می‌دهد.

عضو هیئت رئیسه مجلس با طرح این سؤال که "آیا دولت از عواقب این تصمیم خود خبر دارد یا خیر؟" اظهار داشت: گران شدن حامل‌های انرژی قطعاً در شرایط فعلی منجر به افزایش تورم و رکود خواهد شد.

یوسف‌نژاد با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی ریسک افزایش قیمت‌ حامل‌های انرژی بالا است، گفت: دولت به‌دلیل مسائل اجتماعی و اقتصادی باید از تصمیمی که گرفته صرف نظر کند تا در یک فضای کارشناسی به‌دنبال حل مشکل باشیم.

وی با بیان اینکه دولت اگر بخواهد قیمت حامل‌های انرژی را افزایش دهد باید متمم بودجه به مجلس ارائه کند، اظهار داشت: باید مشخص شود افزایش درآمدها ناشی از فروش حامل‌های انرژی در چه محلی هزینه خواهد شد تا مجلس این موضوع را قانونی کند، اگرچه نمایندگان مجلس با این تصمیم دولت برای افزایش قیمت‌ها مخالف هستند.

تسنیم
ارسال نظر