شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات عراقچی با وزیر خارجه عمان دیدار کرد نعیم قاسم: ایران تحت رهبری امام خامنه‌ای می‌درخشد؛ آماده دفاع هستیم

سخنان نماینده ایران در سازمان ملل درباره اجرای عدالت در مورد عاملان جنایت ترور سردار سلیمانی

معاون نماینده ایران در سازمان ملل گفت: ملت ایران مصمم به پیگیری اجرای عدالت در مورد ترور بزدلانه شهید قاسم سلیمانی و همرزمانش توسط آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 17
کد خبر: ۱۰۲۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جریان نشست شورای حقوق بشر که در ژنو در حال برگزاری است، «علی آبادی» معاون دفتر نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو، ضمن تاکید بر این موضوع که جنایات بین المللی نباید بدون مجازات باقی بماند، تصریح کرد که ملت ایران مصمم است که عاملان جنایت بزدلانه ترور ژنرال قاسم سلیمانی قهرمان بزرگ ضد تروریسم و همراهانش را که توسط آمریکا صورت گرفت به دست عدالت بسپارد.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در نشست کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بین‌المللی پرونده ترور شهید سلیمانی و همراهانش بر پیگیری این پرونده و به عدالت سپردن تروریست‌های دولتی تأکید کرد. 

 

نماینده ایران که ذیل موضوع «تقویت حقیقت، عدالت، جبران و تضمین عدم تکرار جنایات»، در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو سخنرانی می کرد، همچنین ضمن اشاره به جنایاتی که در حق ملت ایران در جریان جنگ تحمیلی با همراهی و کمک اتباع و شرکتهای برخی کشورهای اروپایی و آمریکا در تجهیز ارتش صدام به تسلیحات شیمیایی صورت گرفته است، از این کشورها خواست که به تعهدات بین المللی خود در پیگیری مرتکبان و جبران در حق قربانیان، عمل کنند.

 

معاون نماینده ایران در سازمان ملل در این نشست با اشاره به دو دهه اشغالگری آمریکا و متحدانش در افغانستان خواستار بررسی جنایاتی که طی این ۲۰ سال در نقض فاحش حقوق بشر و حقوق بین الملل بشردوستانه توسط اشغالگران صورت گرفته است، شد.

 

علی آبادی تأکید کرد که آمریکا و نظامیان این کشور و متحدانش در قبال این جنایات صورت گرفته مسئولیت دارند و اینکه آمریکا بعد از دو دهه اشغالگری و مداخلات نظامی افغانستان را ترک کرده است نباید روند بررسی و تعقیب جنایات صورت گرفته را تضعیف کند.

 

لازم به ذکر است که در این نشست که در جریان چهل و هشتمین اجلاس شورای حقوق بشر در ژنو برگزار شد، گزارشگر ویژه حقوق بشر در مورد «تقویت حقیقت، عدالت، جبران و تضمین عدم تکرار جنایات»، گزارشی تحت عنوان « مسئولیت پذیری: تعقیب و مجازات نقض های فاحش حقوق بشر و نقض های شدید حقوق بین الملل بشردوستانه در چارچوب فرآیندهای عدالت انتقالی» ارائه کرد و کشورها نظراتشان را در این زمینه و به ویژه ضرورت بدون مجازات نماندن جنایات صورت گرفته در گذشته در پرتو تغییر و تحولات ارائه دادند، هدف اصلی بی مجازات نماندن جنایات صورت گرفته در گذشته و جلوگیری از تکرار آنها در آینده است.

 

لازم به ذکر است، اسماعیل بقایی هامانه سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو در این نشست طی سخنانی گفت: شرم آور است که آمریکا به رویکرد اعتیادآمیز خود در اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشورهای در حال توسعه ادامه می‌دهد و مرتکب نقض فاحش، نظام‌مند و گسترده حقوق بشر در کشورهای تحت تحریم می‌شود./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار