ادعای عجیب طالبان درباره امرالله صالح-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

ادعای عجیب طالبان درباره امرالله صالح

بانک مرکزی افغانستان که در کنترل طالبان است، اعلام کرده نیرو‌های مسلح این گروه موفق شده‌اند بیش از ۱۲ میلیون دلار به صورت نقدی و شمش طلا از خانه‌های مقامات دولت پیشین و دفاتر کار ماموران بلندپایه امنیتی کشف و مصادره کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 17
کد خبر: ۱۰۲۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از بانک مرکزی افغانستان، بخش اعظم این غنائم در منزل امرالله صالح، معاون اشرف غنی، رئیس جمهوری فراری أفغانستان به‌دست آمده است.


صالح تاکنون در این باره موضع‌گیری نکرده است. او از زمان روی کار آمدن طالبان در اواسط ماه اوت در استان پنجشیر در کنار احمد مسعود در برابر طالبان مقاومت می‌کند.

 

یکی از اعضای ارشد طالبان در توییتر مدعی شد که در خانه صالح بیش از شش میلیون دلار پول نقد و ۱۸ شمش طلا پیدا شده است.

 

به گزارش دویچه وله پیش‌تر محمد ظاهر اغبر، سفیر سابق افغانستان در تاجیکستان مدعی شده بود که غنی هنگام فرار ۱۶۹ میلیون دلار پول نقد با خود برده است. غنی این خبر را تکذیب کرد.

 

بانک مرکزی همچنین از تمامی بانک‌ها خواسته است، حساب‌های مقامات دولت سابق را مسدود کنند.

 

بحران شدید اقتصادی

در هفته‌های اخیر رهبران طالبان برای به رسمیت‌شناخته‌شدن دولتشان و دریافت کمک‌های مالی بین‌المللی تلاش‌های زیادی به‌خرج داده‌اند و وعده‌هایی داده‌اند که با ایدئولوژی آن‌ها مغایر است. در این راستا می‌توان به امکان فعالیت شغلی و تحصیل زنان اشاره کرد و رفتار مسالمت‌آمیز آنان در زمینه روابط بین‌الملل و اعلام عفو عمومی برای همکاران دولت پیشین و گذشت از کشتار دگراندیشان.

 

اما تاکنون نشانی از کمک‌های مالی از خارج نیست. بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول، کمک‌های خود به افغانستان را تعلیق کرده‌اند و آمریکا نیز سرمایه بانک مرکزی این کشور در واشنگتن را مسدود کرده است.

 

برخی از ناظران بر این عقیده‌اند که اگر به دولت طالبان کمک شود، آن‌ها موقعیت خود را تثبیت می‌کنند و پس از آن به شیوه غیرانسانی گذشته حکومت خواهند کرد.

 

برخی نیز معقتدند که در صورت عدم کمک به طالبان، آن‌ها بیش از پیش به پول‌های کثیف، از جمله ار طریق قاچاق مواد مخدر، رو می‌آورند.

 

روز ۲۲ شهریور شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی کمک مالی به افغانستان در ژنو متعهد شدند، بیش از یک میلیارد دلار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان برسانند، بدون این که دولت طالبان را به‌رسمیت بشناس/ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار