پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

وزیر کار: مشکلات واحدهای تولیدی کشور توسط کمیته ویژه دولت رصد می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت چهاردهم با تشکیل کمیته ویژه و رصد ماهانه واحدهای تولیدی، حل مشکلات تولید، تأمین سرمایه در گردش و حمایت از حوزه صنعت را با جدیت دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 20
کد خبر: ۲۹۴۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد میدری روز پنجشنبه ۲۹ آبان در جریان سفر یک‌روزه روزه به استان البرز اظهار کرد: دولت به منظور حمایت مؤثر از تولید، واحدهای صنعتی را به صورت ماهانه رصد می‌کند تا مشکلات آنها به‌ویژه در حوزه فشارهای اقتصادی، تأمین مواد اولیه، ارز و سرمایه در گردش شناسایی و در سطح ملی بررسی شود.

میدری افزود: رئیس‌جمهور کمیته‌ای متشکل از چهار عضو کابینه تشکیل داده که مأموریت آن رسیدگی مستقیم به چالش‌های واحدهای صنعتی است و بازدیدهای امروز نیز در امتداد همین مأموریت انجام شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نمونه‌ای از مشکلات مطرح‌شده در بازدیدهای امروز گفت: در یکی از واحدها محموله‌ای در بندر شهید رجایی دچار حادثه و آتش‌سوزی شده اما خسارت آن به‌موقع پرداخت نشده و تخصیص ارز نیز اولویت‌دار نبوده است. این موضوع به‌طور ویژه به رئیس‌جمهور و بانک مرکزی منتقل خواهد شد تا راهکار لازم برای رفع مشکل در نظر گرفته شود.

میدری اضافه کرد: در واحد دیگری نیز کمبود سرمایه در گردش به دلیل مشکلات سال‌های گذشته مطرح شد که تلاش می‌کنیم از طریق بانک عامل آن شرکت، مسیر تأمین مالی را تسهیل کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین درباره واحدهای صنعتی که روند روبه‌رشد دارند گفت: در یکی از واحدها افزایش پرسنل گزارش شد و بررسی می‌کنیم که چه اقداماتی می‌تواند باعث جذب نیروی بیشتر شود.

وی به اجرای طرح‌های حوزه مسکن کارکنان اشاره کرد و گفت: امروز کلنگ‌زنی پروژه مسکن کارکنان یکی از مجموعه‌های بزرگ صنعتی انجام شد که می‌تواند به بهبود معیشت و رفاه کارگران کمک کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار