پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم

پلوسی: حمله به ساختمان کنگره مانند ۱۱ سپتامبر بود

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفته حمله به ساختمان کنگره در روز ۶ ژانویه را به حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ تشبیه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 17
کد خبر: ۱۰۲۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر نانسی پلوسی، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا امروز جمعه حمله به ساختمان کنگره آمریکا در روز ۶ ژانویه را به حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ تشبیه کرد.

نانسی پلوسی گفته حمله ۱۱ سپتامبر حمله به دموکراسی از خارج از آمریکا بود در حالی که حمله به ساختمان کنگره، حمله‌ای از داخل آمریکا به دموکراسی بود.

او درباره دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» گفت حزب جمهوری‌خواه توسطفرقه‌ای که نه به علم اعتقاد داشت و نه به حکومت، ربوده شده و حکمرانی را در آمریکا دشوار کرده بود.

پلوسی که در اندیشکده چتم‌هاوس در لندن صحبت می‌کرد گفت حمله به ساختمان کنگره در روز ۶ ژانویه شورشی بود که به تحریک ترامپ انجام شد. او این حمله را «یورش به کنگره، قانون اساسی و دموکراسی» توصیف کرد.

او از کارشکنی سناتورهای جمهوری‌خواه در تشکیل کمیسیونی در کنگره برای تحقیق درباره حمله به ساختمان کنگره انتقاد کرد و گفت: «چرا حقیقت‌یابی درباره اتفاقات ژانویه را رد می‌کند؟ آیا به این خاطر است که از این حمله حمایت می‌کنید؟»

او در ادامه گفت: «آنچه در روز ۶ ژانویه اتفاق افتاد وحشتناک بود.»

ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند.

حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند. 

حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا استیضاح دوم او در کنگره را رقم زد. با این حال محاکمه ترامپ در مجلس سنای آمریکا با مخالفت جمهوری‌خواهان مواجه شد و شکست خورد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار