اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

عبور دومین تانکر سوخت ایران از مرز سوریه

عبور دومین تانکر سوخت ایران از مرز سوریه دومین تانکر حامل سوخت ارسالی ایران برای لبنان بامداد شنبه به وقت تهران از مرز سوریه عبور کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار شبکه خبری المیادین لحظاتی پیش گزارش داد دومین تانکر حامل سوخت ارسالی ایران از مرز سوریه عبور کرد و در حال حرکت به سمت لبنان است.

لبنان در نتیجه تحریم‌های آمریکا از یک سال و نیم پیش با وخامت اوضاع اقتصادی از جمله کمبود سوخت شدید سوخت روبه‌رو شده است.

حزب‌الله لبنان برای کمک به کاهش فشار‌ها بر مردم لبنان اقدام به خرید سوخت از ایران کرده است. تانکر‌های حامل سوخت ایران از دیروز (پنجشنبه) در حال حرکت به سمت مناطق مختلف لبنان هستند.

روز گذشته (جمعه) یک مقام ارشد نظامی رژیم صهیونیستی تلویحاً اذعان کرد که این رژیم از بیم تشدید تنش‌ها تمایلی به مانع‌تراشی در ارسال کاروان سوخت صادراتی ایران نداشته است.

این نظامی صهیونیست که خواست نامش فاش نشود در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم البته مدعی شد تل‌آویو این کار را تا به دلیل اقدام مستقیم علیه اقتصاد لبنان مورد انتقاد مردم این کشور و جامعه جهانی قرار نگیرد.

«اِلی شارویت» فرمانده تازه بازنشسته‌شده نیروی دریایی رژیم صهیونیستی نیز در مصاحبه با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» این سیاست را تایید کرد و گفت اسرائیل هیچ تمایلی به متوقف کردن کاروان‌های سوخت ارسالی به لبنان ندارد.

رسانه‌های لبنانی، صبح روز پنجشنبه از ورود تانکر‌های حامل سوخت ایران به این کشور خبر دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار